Çukur Dizisi Nehir Kimdir? (Gerçek Adı, Hayatı, Dizileri)

Çukur Dizisi Nehir Kimdir? (Gerçek Adı, Hayatı, Dizileri)
Çukur Dizisi Nehir Kimdir? Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Çukur, yeni sezon oyuncu kadrosu ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başarmıştır.

Çukur Dizisi Nehir Kimdir? (Gerçek Adı, Hayatı, Dizileri)

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Çukur, yeni sezon oyuncu kadrosu ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başarmıştır. Çukur dizisinin 3. Sezon kadrosuna dahil olan ve Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli) ile giderek yakınlaşan Nehir karakterine, başarılı ve genç oyuncu Hazal Subaşı hayat vermektedir. Dizinin yeni sezon ilk bölümlerinde izleyicilerin karşısına çıkan Hazal Subaşı, kısa sürede oynadığı renkli karakter ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Çukur dizisinde Nehir karakterinin hayal mi yoksa gerçek mi olduğu konusu henüz netleşmemiştir. Ancak izleyiciler her iki durumda da Nehir karakterini oldukça sevmiştir. Dizinin şuan ki en gizemli karakterlerinden biri olan Nehir, gelecek bölümlerde Yamaç’ın düştüğü zor durumun aşılmasına en büyük yardımcısı olacak gibi duruyor.

Hazal Subaşı Kimdir?

Çukur dizisinin yeni sezon karakterlerinden ve en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Manken ve oyunculuk yapan genç yıldız, Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur’dan önce farklı birçok dizide rol almıştır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünde üniversite eğitimine devam eden Hazal Subaşı, 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında 3. Seçilerek Türkiye’nin en güzel 3. Kadını olmayı başarmıştır.

Yarışmada elde ettiği başarı ile kısa sürede adını duyuran Hazal Subaşı, bu başarının ardından oyunculuğa ilgi duymaya başlamış ve oyunculuk kariyeri için çalışmalara başlamıştır. Oyunculuk eğitiminin ardından ilk defa Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy adli dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Dizide başrol oynayan Hazal Subaşı kısa sürede başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Çukur Dizisi Nehir Kimdir? (Gerçek Adı, Hayatı, Dizileri)

Takip eden dönemlerde yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde; Nazan Kesal, Sekan Çayoğlu, Hande Erçel, Ahmet Mümtaz Taylan vb. isimlerin yer aldığı Halka dizisinde Bahar Berkes karakterine hayat vermiştir. Usta oyuncular ile oyunculuk kariyerine adım atan Hazal Subaşı, göstermiş olduğu performansı ile kısa sürede Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur dizisinde rol almaya başlamıştır.

Çukur dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran Hazal Subaşı, dizinin başrol oyuncu Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı) ile birlikte rol alamaya başlamıştır. Henüz dizideki asıl rolü belli olmayan Hazal Subaşı, dizinin 3. Sezon kadrosunda yer alan ve en dikkat çeken isimler arasında ilk sırada yer almaktadır. Gelecek bölümlerde Hazal Subaşı’nın dizide göstereceği performans tüm izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.

Hazal Subaşı Kimdir? Rol Aldığı Diziler

Hazal Subaşı, 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında elde ettiği üçüncülük derecesi ile ilk defa tüm Türkiye tarafından tanınmaya başlamıştır. Yarışma deneyiminin ardından oyunculuk kariyeri için çalışmalara başlayan Hazal Subaşı, Star TV ekranlarında dizi oyunculuğu kariyerine ilk defa Adını Sen Koy adlı dizide Zehra Kaya karakterine can vererek adım atmıştır.

2016 ve 2019 yılları arasında çekilen birçok başarılı yapımda rol almayı başaran Hazal Subaşı, son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 3. Sezon kadrosuna dâhil edilmiş ve gizemli bir karakter ile dizide tüm izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Hazal Subaşı’nın oynadığı diziler arasında:

·       Adını Sen Koy – 2016 – 2018

·       Bir Umut Yeter – 2018

·       Halka – 2019

·       Çukur – 2019

Yer almaktadır. Star TV, Kanal D, TRT 1 ve şimdide Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Hazal Subaşı’nın gelecek dönemdeki projeleri ile şimdiden merak konusudur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.