Çocukların Oyunu Faciayla Sonuçlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı Var!

Çocukların Oyunu Faciayla Sonuçlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı Var!
İzmir'de çocukların oyun oynama amacıyla yuvarladığı büyük kamyon lastiği, yol kenarında yürümekte olan 2 kadına çarptı. Kaza sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Gülbade Kevik hayata gözlerini yumarken, Dilber Karataş ise ağır yaralı olarak hala tedavi altında.

İzmir Bayraklı ilçesinde, bir grup küçük çocuğun oyun oynamak amacıyla yuvarladığı büyük kamyon lastiği, o esnada yol kenarında yürümekte olan 70 yaşındaki Gülbade Kevik ve 79 yaşındaki Dilber Karataş'a çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kevik, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumarken, Karataş ise yaralandı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi Gümüşpala 7084 Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, 3 çocuk; yerden buldukları kamyon lastiği oyun oynamak amacıyla bayırdan aşağıya yuvarladı. Yuvarlanan lastik, o esnada kaldırımda olan Gülbade Kevik ve Dilber Karataş'a hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle birlikte iki kadın da dengesini kaybederek yere düştüler. Kafasını yere vuran Kevik, kanlar içerisinde kaldı.

Mahalle sakinleri tarafından yapılan ihbarla birlikte hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede ağır yaralı olduğu ve durumunun kritik olduğu tespite dilen Kevik ve ayağından yaralanan Karataş hemen hastaneye kaldırıldı. Kevik, hayata gözlerini yumdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çocukların yaşlarının küçük olması sebebiyle polis ekiplerinin ifadelerini alamadığı bilgisine ulaşıldı.

facia.jpg

cocuklarin-oyun-oynamak-icin-yuvarladigi-kamyon-12589294-8396-m-1573421283.jpg

cocuklarin-oyun-oynamak-icin-yuvarladigi-kamyon-12589294-7286-o-1573421301.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.