Gelin Seri Katil Çıktı: Aileden 6 Kişiyi Vahşice Katletti!

Gelin Seri Katil Çıktı: Aileden 6 Kişiyi Vahşice Katletti!
Hindistan'da 47 yaşındaki 2 çocuk sahibi Jolly Joseph, Ekim ayında cezaevine atıldı. Polis ekiplerinden alınan bilgilere göre aile içinde yaşanan tüm ölümlerin sorumlusu bu kadın. Ailede ilk ölenler ise Joseph'in kayınvalidesi ile kayınpederiydi. Ardından bu ölümlere eşi Roy'da eklendi. Seri katil gelinin, aile üyelerini yemeklerine siyanür katarak öldürdüğü tespit edildi.

Hindistan'da bir anne, kocası ve ailesi de dahil olmak üzere altı akrabasını siyanürle öldürmekle suçlanıyor. İki çocuk sahibi 47 yaşındaki Jolly Joseph, 2020 ve 2016 yılları arasında evlilik yaptığı ilk eşi Roy Thomas ve ailesindeki diğer 5 kişiyi öldürdüğünden dolayı cezaevinde.

Polis ekipleri, Joseph'in cinayetleri itiraf ettiğini altını çizdi.

Emekli öğretmen olan Joseph'in ayınvalidesi Annamma, 2002 yılı Ağustos ayında çorba içtikten sonra hayata gözlerini yummuştu. Aradan geçen 6 yılın ardından kayınpederi de yemek sonrası öldü. O esnada bu ölümlerin hiçbirinin araştırılmasına gerek duyulmadı.

2011 yılında Joseph'in 14 yıllık eşi olan Roy Thomas'da, akşam yemeğinin ardından kustu ve ardından bilincini kaybederek hayatını kaybetti. Roy'un vücudunda siyanür tespitiyle birlikte hemen dava açıldı.

Joseph'in kayınbiraderi Renji Thomas, başlangıçta dul kalan Joseph'e sempati duydugunu anlattı. Ancak Joseph, merhum kocasının kuzeni olan Shaju ile evlenmeye karar verdi ve Renji şüpheli haline geldi.

Shaju'nun karısı ve kızı, düğünden önceki süreçte gizemli bir şekilde hayatını kaybetmişti. 2 yaşındaki kızı Alphin ise bir parça ekmek yiyip 2014 yılında hayata gözlerini yummuştu.

Annesi Cily ise 2016 yılı içerisinde diş hastalığından dolayı gittiği dişçide hayata gözlerini yummuştu. Polis ekiplerine göre Joseph'in her 2 olayda da parmağı bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.