İstanbul'da Baba Dehşeti: Eşini, Oğlunu ve Damadını Kurşunladı!

İstanbul'da Baba Dehşeti: Eşini, Oğlunu ve Damadını Kurşunladı!
Zeytinburnu'nda mülk sebebiyle meydana gelen tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Kavgada cinnet getiren baba, silahını çekerek eşini, oğlunu ve damadını öldürdü. Öfkeli baba polis ekiplerince gözaltına alınırken, göğsüne kurşun isabet eden oğul ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Zeytinburnu'nda mülk sebebiyle çıktığı iddia edilmekte olan kavga sonucunda cinnet getiren baba ilk olarak eşini ardından ise oğul ve damadını kurşunladı. Kaçmaya çalışan baba, polis ekiplerince silahla ayağından vuruldu ve gözaltına alındı.

Söz konusu olay sabah saatlerinde 07.00 civarında Zeytinburnu Telsiz Mahallesi 85/T Sokak üzerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre 4 katı bulunan binanın 1. katında ikamet eden aile üyeleri arasında mülk sebebiyle tartışma meydana geldi.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle birlikte cinnet getiren baba Mustafa Nursavaş, silahını alarak eşi Fikriye Nursavaş'ı, oğlu Ayhan Nursavaş'ı ve damadı Rami Altan'ı yaraladı. Silah seslerini duyan bina sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbarın ardından hemen olay yerine gelen polis ekipleri, kaçmaya çalışan babayı silahla ayağından vurarak etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Baba Nursavaş tarafından göğsünden vurulan öz oğlu Ayhan Nursavaş ise ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Diğer yaralılar ise olay yerine gelen diğer ambulanslara konuldu. Yaralanan Anne Fikriye Nursavaş ve damat Rami Altan ise bir süre ambulans içerisinde bekletildi. Ardından ise hastaneye kaldırıldı.

Olayı gördüğünü iddia eden Davut Şahin, "Cinnet geçirdi heralde" diyerek başlayarak yaşlı bir adamın oğlunu karnından, damadını bacağından vurduğunu anlattı. 

Adamın polislere de ateş ettiğini ifade eden Şahin, Alzheimer hastası olduğunu aktararak elinin ayağının titrediğini belirtti. Daireyi damadının üzerine yapmasından dolayı tartışma çıktığını da sözlerine ekleyerek 5-6 el silah sesi duyduğunu ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.