Vuslat Dizisi Aziz Korkmazer (Kadir Doğulu) Kimdir?

Vuslat Dizisi Aziz Korkmazer (Kadir Doğulu) Kimdir?
TRT 1 ekranlarının yeni döneme damgasını vuran ve ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Vuslat, sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile son yılların en popüler dizileri arasında yer almaktadır.

Vuslat Dizisi Aziz Korkmazer (Kadir Doğulu) Kimdir?

TRT 1 ekranlarının yeni döneme damgasını vuran ve ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Vuslat, sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile son yılların en popüler dizileri arasında yer almaktadır. TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat’ın başrollerinde ise Aziz Kokrmazer (Kadir Doğulu) ve Feride Çağlar (Devrim Özkan) yer almaktadır.

7 Ocak 2019 tarihinden itibaren izleyici karşısına çıkan Vuslat dizisi ayrıca Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Murat Karasu, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Hikmet Kömürcü, Veysel Diker vb. daha birçok usta isme ev sahipliği yapmaktadır.

Vuslat Aziz Korkmazer Kimdir (Gerçek Adı, Dizileri Vb.)

Dizinin başrol karakteri olan Aziz Korkmazer’e ise başarılı oyuncu Kadir Doğulu can vermektedir. Dizide anne ve babasından ona kalan güçlü bir holdingi yöneten Aziz Korkmazer, her şeye hakim olduğunu sanırken Feride ile karşılaşmıştır.

Feride ile karşılaşmasının ardından hayatı ve kendisini sorgulamaya başlatan Aziz, kendini gizemli bir olaylar zincirinin içinde bulur. Her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Vuslat, yakın dönem televizyon dizileri arasında en çok dikkat çekenlerinden biri olmayı başarmıştır.

Kadir Doğulu Kimdir?

Asıl adı Abdülkadir Doğulu olan Vuslat’ın Aziz Korkmazer’i, 19 Nisan 1982 yılında Mersin’de dünayay gelmiştir. Oyunculuk kariyerinden önce modellik yapan yakışıklı oyuncu, 2010 yılından itibaren aktif olarak birçok farklı televizyon dizisi ve filmde rol almıştır.

Dizlerde göstermiş olduğu başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kadir Doğulu, kısa süre içinde tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği ve sevdiği isimler arasında yer almayı başarmıştır. İlk defa 2010 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ardından Star TV’ye geçen bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Küçük Sırlar adlı dizide Ali Erarslan karakterine hayat vermiştir. Daha ilk projesinde dizinin başrollerinden birini oynaması kısa sürede yükselmesinde en büyük etken olmuştur.

2011 yılında sona eren Küçük Sırlar dizisinin ardında oyunculuk kariyerine tam anlamıyla adım atan Kadir Doğulu, dizideki rolünden önce başarılı pop şarkıcısı Hande Yener’in Romeo adlı şarkısının klibinde rol almıştır.

Takip eden yıllarda Show TV’de yayınlanan ve senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı Pis Yedili adlı dizide Bayrampaşalı rolünü oynamıştır. Diziden kendi isteği ile ayrılan Kadir Doğulu, Fox TV’de yayaın hayatına başladıktan sonra Show TV’ye geçen Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü üstlendirmiştir.

2015 yılının Şubat ayında ATV’de başlayan anacak beklenen ilgiyi görmeyen Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırmıştır. Aynı yılın Kasım ayında ise Star TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han karakterine hayat vermiştir.

2016 yılında Bana Sevmeyi Anlat adlı dizide Fox TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan Doğulu, takip eden dönemlerde farklı dizi ve filmde rol almıştır.

Müzisyen ve aynı zamanda modacı olan Kemal Doğulu’nun kardeşi olan Kadir Doğulu, başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Atagül ile evlenmiştir.

Kadir Doğulu Kimdir? Rol Aldığı Diziler

2010 yılından itibaren oyunculuk kariyerine devam eden Kadir Doğulu birçok dizide rol almıştır. Aynı zamanda 2013 yılında Mert karakteri ile başrol oynadığı Bir Hikayem Var adlı sinema filmi ile beyaz perdede kariyerine devam etmiştir. TRT 1 ekranlarından hala yayınlanmakta olan Vuslat adlı dizide Aziz Korkmazer karakteri ile başrolü canlandıran Kadir Doğulu, başarılı kariyerine hız kesemeden devam etmektedir. Kadir Doğulu dizleri:

·       Küçük Sırlar

·       Pis Yedili

·       Fatih Harbiye

·       Sevdam Alabora

·       Muhteşem Yüzyıl

·       Bana Sevmeyi Anlat

·       Babamın Günahları

·       Vuslat

·       Bir Hikayem Var

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.