Büyük Kabus Yaşadı: Doğumdan Sonra İlk Kez Cinsel İlişkiye Girmek İstedi...

Büyük Kabus Yaşadı: Doğumdan Sonra İlk Kez Cinsel İlişkiye Girmek İstedi...
İngiltere'de 31 yaşında olan bir ilkokul öğretmeni ilk bebeğini kucağına aldığında aynı zamanda uzun yıllar boyunca devam edecek bir kabusla karşı karşıya kalacağının farkında değildi. Ta ki lohusalık döneminden çıkıp ilk kez cinsel ilişkiye girmek isteyene kadar...

İngiltere'de yer alan Newcastle bölgesinde ikamet eden 31 yaşındaki Emma Revees'in hayatı 2017 yılında ilk çocuğu olan kızı Annabelle'yi doğurduktan sonra resmen kabusa döndü.

Doğum esnasında vajinal yırtık meydana gelen genç kadın 1 yıl süresince hiçbir şekilde cinsel ilişkiye giremedi. Defalarca kez denemesine rağmen her denemesinde büyük bir acıyla karşı karşıya kaldı.

Evliliği bu sebepten dolayı tehlike altına giren talihsiz kadın için doktorlar vajijanın etrafındaki dokuların tereyağa benzer bir hal aldığını doğruladı. Genç kadın, bu kabusun sonlanması için 2 yıl içerisinde 10 farklı ameliyat geçirdi.

Genç kadın zorlu ameliyatlar ve bir dizi terapiyle hayatını yavaş yavaş normale döndürmeye başladı. 

Ardından ise doğum yapan kadınlara bu noktada herhangi bir sorun olup olmadığının tespiti için ayağa kalkar kalkmaz hastanede muayene olunması gerektiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.