Fatih Bulut Magandalık Yaptı: Asker Eğlencesinde Havaya Ateş Açtı...

Fatih Bulut Magandalık Yaptı: Asker Eğlencesinde Havaya Ateş Açtı...
"Çok Sevdim Yalan Oldu" isimli şarkısıyla kısa zaman içerisinde büyük bir popülarite yakalamayı başaran Fatih Bulut, yüzmilyonlarca kez dinlendi. Katıldığı asker eğlencesinde belinden silahını çıkaran Bulut, havaya tam 11 el ateş etti.

Çok Sevdim Yalan Oldu isimli şarkısıyla kısa süre içerisinde büyük popülarite yakalamayı başaran Fatih Bulut, dün bir asker uğurlama töreninde yer aldı Belinden silahını çeken ve havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'a davetlilerden birisi müdahalede bulundu.

11 El Ateş Etti

Bir şarkısıyla Youtube'da şöhret olmayı başaran Fatih Bulut, yaptığı bu magandalıkla büyük tepki topladı. Davul zurna eşliğinde askere gidecek gençle oynamaya başlayan Bulut, birden bire silahını ateşleyince şarkıcının kolundan bir davetli tutarak engel oldu. Bulut, silahın tutukluk yapmasıyla birlikte durdu.

Telefonları Açmadı

Kanal D ekranlarında seyircilerin karşısına gelen 2. Sayfa isimli programda sunucuların şarkısıyla fenomen olduğu dönemde canlı yayına çıkardığı Fatih Bulut bu kez sunucular tarafından hedef tahtası ilan edildi.

Yaptığı olayın hiçbir şekilde savunmasının olmadığını dile getiren sunucu Gülşen Yüksek Salt, ilk zamanlar bir çalışta telefona cevap veren Fatih Bulut'un şuanda telefonları açmadığını aktardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.