14 Yaşındaki Kıza Topluca Tecavüz Edip Vahşice Katlettiler!

14 Yaşındaki Kıza Topluca Tecavüz Edip Vahşice Katlettiler!
Duyanların tüylerini ürperten olayda 15 yaşında olduğu öğrenilen satanist çocuklar, henüz 14 yaşındaki bir kıza defalarca kez tecavüz edip ardından da vahşice katlettiler. Çocuğun cesedi terk edilmiş bir bina içerisinde tamamen çıplak olarak bulundu.

14 yaşındaki çocuk, iki satanist arkadaşının kurbanı oldu. Arkadaşlarıyla takılmak ve beraber vakit geçirmek isteyen genç kızın sonu tüyler ürpertti.

Şeytan takıntılı yani satanist olan iki erkek arkadaşı eğlenmeyi bahane ederek kendisni davet etti. Oldukça ıssız yerde bulunan harabe bir eve 3 kişi giriş yaptılar.

Burada satanist olduğu belirlenen 15 yaşındaki 2 çocuk, 14 yaşındaki kıza tecavüz ettiler. Saatlerce tecavüze uğrayan talihsiz çocuk, aynı anda işkenceye de maruz kaldı.

Kaybolduktan 3 gün sonra bulunan çocuğun, 60'tan fazla farklı yaralanması olduğu ve bulunduğunda çıplak olduğu görüldü.

Emniyet güçleri tüyler ürperten bu olayı araştırırken cep telefonu kayıtlarını inceleme altına ald ve iki arkadaşıyla olay günü mesajlaştığını, buluşma kararı aldıklarını tespit etti.

Çocuktan sadece 1 yaş büyük olan 2 cani erkek çocuk gözaltına alındıktan sonra sorguya çekildi. Suçlarını itiraf eden çocuklar cinayet ve cinsel saldırı suçlamasıyla yargılandı.

Bugün yapılan karar duruşmasında çocuklardan biri ömür boyu hapis cezasına diğeri ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.