Alternatif Bank %1,24 Faizli Taşıt Kredisi Nasıl Alınır?

Alternatif Bank %1,24 Faizli Taşıt Kredisi Nasıl Alınır?
Alternatif Bank tarafından başlatılan avantajlı kredi kampanyaları devam ediyor. İster sıfır isterseniz de ikinci el taşıt satın alımları için kullanabileceğiniz taşıt kredisi kampanyası kapsamında %1,24’den başlayan faiz oranları uygulanmaktadır.

Alternatif Bank %1, 24 Faizli Taşıt Kredisi Fırsatı

Alternatif Bank tarafından başlatılan avantajlı kredi kampanyaları devam ediyor. İster sıfır isterseniz de ikinci el taşıt satın alımları için kullanabileceğiniz taşıt kredisi kampanyası kapsamında %1,24’den başlayan faiz oranları uygulanmaktadır. 48 ay vade seçenekleri ile sunulan kredi kampanyası kapsamında birçok avantajlı geri ödeme seçeneğini sunulmaktadır. İkinci el araç alımları için 5 yaş ve altındaki araçlar için kredi kullandırılacaktır.

Alternatif Bank avantajlı kredi kampanyaları kapsamında, güncellenen faiz oranları sayesinde hem düşük faiz avantajlarından hem de yüksek vade seçeneklerinden yararlanmanız mümkündür. Alternatif Bank kredi faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri ile şuan için en uygun oranlarla taşıt kredisi veren bankalar arasında ilk sırada yer almaktadır.

Alternatif Bank Taşıt Kredisi Özellikleri

Alternatif Bank’ın avantajlı taşıt kredisi kampanyasından yararlanarak ister sıfır isterseniz de ikinci el taşıt alımlarınız için avantajlı faiz oranları ile kredi talep edebilirsiniz. Taşıt kredisi kampanyası kapsamında:

 İkinci el araçlar için 5 yaşa kadar kredi desteği sağlanır,

  •  3 – 48 ay vade süresi uygulanır,
  • Kredi kapsamında hayat ve trafik sigortası yapılır,
  •  Gerekli hallerde teminat alınır,
  • Tüm vade seçeneklerinden %1,24 faiz oranları uygulanır.

Alternatif Bank tarafından başlatılan avantajlı taşıt kredisi kampanyası kapsamında ayrıca esnek geri ödeme seçenekleri uygulanmaktadır. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri ile hayalinizdeki 0 veya 2. el aracı en uygun kredi faiz oranları ile satın alabilirsiniz. Kredi kapsamında %0,5 oranında, finansman miktarına göre tahsis ücreti talep edilmektedir.

Alternatif Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Alternatif Bank taşıt kredisi kampanyası ile herkesin hayallerini süsleyen arabaya ulaşması için finansman desteği sağlamaktadır. Alternatif Bank taşıt kredileri kapsamında %1,24’den başlayan avantajlı faiz oranları uygulanmaktadır. Taşıt kredisi güncel faiz oranları:

  •  Faiz Oranı: %1,24
  • Kredi Vadesi: 48 Ay
  • KKDF ve BSMV: %15 - %5
  • Tahsis Ücreti: %0,5 (kredi miktarı üzerinden alınır)

Alternatif Bank taşıt kredisi sayesinde ayrıca 5 yaş ve altı ikinci el araçlar için kredi talebinde bulunmanız mümkündür. Kredi başvurusu sırasında banka tarafından kefil ve teminata ilişkin ek bilgiler talep edilebilir.

Gerçek kişilerin taşıt alımları için Alternatif Bank tarafından KKDF ve BSMV oranları güncel değerleri üzerinden temin edilmektedir. Ayrıca taşıt kredisi tutarı üzerinden %0,5 oranında kredi tahsis ücreti talep edilir. 3 – 48 ay vade seçenekleri ile sunulan kredinin tüm avantajlarından anında yararlanabilirsiniz.

Alternatif Bank Taşıt Kredisi Başvuru Belgeleri

Taşıt kredisi başvurusunda bulunmadan önce banka tarafından talep edilen tüm belgelerin eksiksiz olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Gerekli görülmesi halinde teminat ve kefile başvurulabilir. Taşıt üzerine rehin tesis edilerek, taşıt kredisi borcunun bitimine kadar teminat için satılamaz şerhi düşülmektedir. Alternatif Bank taşıt kredisi başvurusu sırasında istenen belgeler:

  • Nüfus cüzdanı,
  • Adres teyit belgeleri,
  • Gelir durumunu gösteren belge,
  •  Kredi kullandırılacak aracın proforma faturası (ikinci el araçlar için),
  •  Kredi başvuru formu vb.

Olarak belirlenmiştir. Alternatif Bank’ın en çok tercih edilen kredi türlerinden biri olan taşıt kredilerinden en avantajlı şekilde yararlanmak için en yakın Alternatif Bank şubesine başvurunuzu iletebilirsiniz. İkinci el taşıt kredisi faiz oranları ve geri ödeme seçeneklerinin yanı sıra sıfır km araçlar için de Alternatif Bank tarafından avantajlı kredi faiz oranları uygulanmaktadır.

TL olarak kullandırılacak kredi kampanyası kapsamında; Kredili Hayat Sigortası, Kasko ve Trafik Sigortası yapılmaktadır. Avantajlı faiz oranları ve esnek geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak Alternatif Bank’ın taşıt kredisi kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.