Kalk Gidelim Dizisi Nurcan (Ayça Varlıer) Kimdir?

Kalk Gidelim Dizisi Nurcan (Ayça Varlıer) Kimdir?
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosu ile Türk izleyicisinin ilgiyle takip ettiği dizlerden biridir.

Kalk Gidelim Dizisi Nurcan Kimdir? (Gerçek Adı, Yaşı Vb.)

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosu ile Türk izleyicisinin ilgiyle takip ettiği dizlerden biridir. Yayın hayatına başladığı ilk tarihten itibaren kendine has bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Kalk Gidelim dizisi, birçok usta oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Kalk Gidelim dizisi Nurcan karakteri ise dizinin takipçileri tarafından merak edilmektedir.

Dizide Mustafa Ali Dal’ın (Erkan Sever) eşi Nurcan Dal karakterine can veren Ayça Varlıer, Kalk Gidelim dizisinden önce birçok farklı projede yer almış ve Türk izleyicisi tarafından yakından takip edilmeye başlanmıştır. TRT 1 ekranlarının sevilen komide dizisi Kalk Gidelim ayrıca; Mehtap Bayri, Ufuk Özkan, Aslı Omağ, Emin Gürsoy, Beyazıt Gülercan vb. daha birçok usta isme ev sahipliği yapmaktadır.

İstanbul’da ünlü bir iş adamamı olan Mustafa Ali’nin iflas etmesi üzerine, yıllar sonra tekrardan köyüne dönmesini konu alan dizi Türk televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasında yerini almayı başarmıştır.

Kalk Gidelim Dizisi Nurcan (Ayça Varlıer) Kimdir?

22 Haziran 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ayça Varlıer, oyuncu, sunucu, besteci, şarkıcı ve tiyatrocudur. Sanatın birçok farklı alanında çalışmalar yapan Ayça Varlıer, Türk televizyon tarihinin efsaneleşmiş birçok dizisinde rol almış ve birçok sinema filminin yanı sıra sahne performansları sergilemiştir.

Ankara’da başlayan lise eğitimini ABD’de tamamlayan Varlıer, takip eden yıllarda Hartford Üniversitesi The Hartt Scholl’da eğitim almıştır. Mezun olmasının ardından çok sayıda müzikalde ve tiyatro oyununda rol alan Varlıer kısa süre içinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2000’li yıllarında başında tekrardan Türkiye’ye dönen Ayça Varlıer, ilk defa 2004 yılında Karım ve Annem dizisi ile dizi kariyerine başlamıştır. 2005 ve 2007 yılları arasında Türkiye’de büyük bir ses getiren Gümüş adlı dizide hızlı bir çıkış yakalayan Ayça Varlıer, 2007 yılında ilk defa sahnelenen Hisseli Harikalar Kumpanyası adlı oyunda başrol oynamıştır.

2010 yılında Leyla’nın Evi müzikalinde göstermiş olduğu performans sayesinde Afife Tiyatro Ödülü, Sadri Alışık Tiyatro Ödülü ve Vasfi Rıza Zobu Tiyatro ödülüne layık görülmüştür.

Ağırlıklı olarak tiyatro sahnelerinde kariyerini sürdüren Ayça Varlıer, aynı zamanda Elif adında bir müzik albümü yayınlamıştır. Takip eden yıllarda Taş Mektep, Günce, Olur Olur, Mavi Gece vb. filmlerde başarılı bir performans sergilemiştir. 2017 yılından itibaren TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizide Nurcan karakterini canlandıran Varlıer, kariyerine burada devam etmektedir.

Ayça Varlıer’in Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Kariyerine ağırlıklı olarak tiyatro sahnesinde devam eden Ayça Varlıer, 2004 yılından itibaren dizi ve film çalışmaları sayesinde kısa süre içinde popülerleşmeyi başarmıştır. Çok sayıda dizi ve filmde rol alan Ayça Varlıer aynı zamanda Elif adlı bir müzik albümüne ve Hoşçakal adlı bir de single çalışmasına sahiptir. Ayça Varlıer dizileri ve filmleri arasında:

·       Karım ve Annem

·       Anlat İstanbul

·       O Şimdi Mahkum

·       Gümüş

·       Havva Durumu

·       Kurtlar Vadisi Pusu

·       Limon Ağacı

·       Son Bahar

·       Geniş Aile

·       Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

·       Kalbim 4 Mevsim

·       Taş Mektep

·       Günce

·       Olur Olur

·       Zeytin Tepesi

·       Kehribar

·       Hayat Şarkısı

·       Mavi Gece

·       Kalk Gidelim

Yer almaktadır. Kalk Gidelim dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Nurcan Dal’a başarılı bir şekilde hayat veren Ayça Varlıer, göstermiş olduğu başarılı sahne performansları ve oyunculuğu ile çok sayıda ödüle layık görülmüştür. Günümüzde hala oyunculuk kariyerine devam eden Varlıer, çok sayıda başarılı projeye imza atmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.