Sivas'taki Dilenci Söyledikleriyle Şok Etti! Üzerinden 20.000 TL Çıktı...

Sivas'taki Dilenci Söyledikleriyle Şok Etti! Üzerinden 20.000 TL Çıktı...
Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyonlarına büyük bir hızla devam ediyor. Bir dilencinin üzerinden çıkan 20.000 TL herkesin ağzını açık bıraktı. Geceleri terminalde uyuduğunu ifade eden dilenci, ev aldığından dolayı borcunun bulunduğunu ve bu yüzden dilencilik yaptığını anlattı.

Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen rutin bölge kontrolleri esnasında, şehrin en kalabalık noktaları arasında yer alan Atatürk Caddesi üzerinde akşam saatlerinde 21.00 civarında bir dilenci yakalandı.

Zabıta Müdürlüğü'ne götürülen dilencinin 73 yaşında olduğu ve Çorum'lu olduğu öğrenildi. Üst aramasında çıkan paralar ise zabıtaları şaşırttı.

Dilencinin üzerinden 2.280 TL, 3 dolar ve yakın zamanda bankadan gerçekleştirilen havale işlemleriyle ilgili dekontlar bulundu.

Gece saatlerinde terminalde uyuduğunu anlatan dilenci, ev aldığından dolayı borcu olduğunu ve bu sebepten dolayı dilendiğini anlattı. Kabahatler Kanununa göre gerçekleştirilen işlemler sonrasında 73 yaşındaki Müfit Dügencili, memleketine gönderilmek için terminale götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.