Ünlü Modeli 1 Yaşındaki Bebeğinin Yanında Bıçaklayıp, Tecavüz Ettiler!

Ünlü Modeli 1 Yaşındaki Bebeğinin Yanında Bıçaklayıp, Tecavüz Ettiler!
Dünyaca ünlü Rus model Evgenia Znamenschikova, cezaevinde tanıştığı sevgilisince 1 yaşındaki bebeğinin yanında bıçaklanarak tecavüze uğradı.

30 yaşında olan Rus model Evgenie Znamenschikova, cezevinde bulunan Andrey Ivanov isimli bir şahısla iletişim haline girdi. Aradan geçen bir süre sonra çift aşk yaşamaya başladı ve beraber ikamet etmeye başladılar. Andrey, cezaevinden çıkınca çift sürekli birlikte oldu.

2 yıl aradan sonra sürekli olarak Evgenia'ya kıskançlık krizine girip şiddet uygulamaya başlayan cani adam, Evgenia tarafından terk edildi. Bunun üzerine Andrey Evgenia'yı takip etmeye başladı.

Andrey bir akşam Evgenia'ya pasta götürerek barışma teklifi iletti. Ardından bir yaşındaki bebeklerinin yanında karnından bıçakladı ve kanlar içindeyken ünlü modele tecavüzde bulundu. Kimseyi aramaması için de telefonunu tuvalete fırlattı.

Talihsiz kadın tüm bunlara rağmen karşı koymaya ve çığlık atmaya başlayınca Andrey kaçtı.

Polis ekiplerince yakalanan cani şahıs, ifadede pişman olduğunu belirtti. Adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla birlikte tutuklanarak cezaevine gönderilen Andrey, eğer suçu kanıtlanırsa 15 yıl hapis cezası alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.