200 TL Bonus Fırsatı! Denizbank Sözünüze kampanyası ile kazandırıyor

200 TL Bonus Fırsatı! Denizbank Sözünüze kampanyası ile kazandırıyor
1-30 Kasım tarihleri arasında Denizbank bonus kart başvurusu yapan herkes 200 TL değerinde bonus kazanma fırsatı elde ediyor.

Denizbank bonus kart başvuru ekranı üzerinden yapacağınız başvurularınızın hemen ardından Deniz Bonus kartınız ayağınıza gelmektedir. Banka şubelerine gitmenize gerek kalmadan anında Bonus kart başvurunuzu yaparak avantajlı bonus fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Kampanya tarihleri içinde Denizbank Bonus veya Denizbank kurumsal web sayfaları üzerinden yapacağınız başvurular ile ayrıca 20 Aralık tarihine kadar 100 TL ve üzeri tüm harcamalarınızda 50 TL bonus kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. Avantajlı bonus kart seçeneklerinin tamamından Denizbank güvencesi ile yararlanabilirsiniz. Online kart başvurusu ekranı üzerinden yapacağınız başvurular sırasında T.C. kimlik numarası, cep telefonu numarası yeterli olmaktadır.

Denizbank Bonus Kredi Kartı Kampanya Detayları

Denizbank’ın avantajlı kredi kartı dünyasına dahil olmak için hemen Deniz Bank Bonus kart başvuruş yapabilirsiniz. 200 TL değerinde bonus kazanma fırsatı sunana yeni bonus kart kampanyasının detayları:

·         1 – 30 Kasım tarihleri arasında geçerlidir.

·         Kampanya ile kazanılan bonus puanlar 30 Aralık 2019’a kadar geçerlidir.

·         Tek seferlik bonus yüklemesinin ardından her harcama için bonus eklenir,

·         12 ay taahhüt ile başvuru yapılmalıdır.

·         Sözünüze Bonus kampanyası için sadece 1 defa katılım sağlanabilir.

·         Aylık harcama seçeneklerine göre farklı bonus avantajı sağlanır.

·         Hesap kesim tarihinin değiştirilmesi halinde kampanya süresi uzatılabilir.

·         Kampanyaya katılım için herhangi bir Denizbank kredi kartına sahip olmamak gerekir.

Denizbank Sözünüze Bonus kampanyası kapsamında sunulan tüm avantajlarda hemen yararlanmak için kampanya tarihleri arasında başvurularınızı yapmanız gerekmektedir. Online web sayfası üzerinden rahatlıkla kampanyaya başvuru yaparak kredi kartınızı adresinize teslim alabilirsiniz.

Aylık harcama sözüne tanımlanan tüm bonus seçenekleri en avantajlı şekilde sunulmaktadır. Harcama limitlerinize göre 300 TL’ye kadar bonus kazanma fırsatı elde edebilirsiniz.

Denizbank Sözünüze Bonus Kampanyası Avantajları

Denizbank bonus kredi kartı başvurusu yapan tüm müşteriler için aylık harcama limitlerine göre 300 TL’ye kadar ekstra bonus kazanma fırsatı sunulmaktadır. Aylık harcama sözünüze ek olarak kartınız için bir defaya mahsus olmak üzere bonus puan yüklenir. Tüm harcamalarınız için ekstra bonus kazanmaya devam edebilirsiniz. Kampanya kapsamında:

·         1.000 TL Harcama Sözüne – 50

·         2.000 TL Harcama Sözüne – 100

·         4.000 TL Harcama Sözüne – 150

·         10.000 TL Harcama Sözüne – 300

Ekstra bonus kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. Fatura ödemeleri ve alışverişler kampanya kapsamında geçerli olmaktadır. Denizbank Bonus Kart ile yapacağınız tüm harcamalar için söz konusu bonus fırsatları ve diğer tüm avantajlar sağlanmaktadır.

Asıl kart sahipleri kampanyadan rahatlıkla yararlanabilirler. Net Kart söz konusu kampanya kapsamında geçerli değildir. Hızlı kredi kartı başvuru yöntemlerini takip ederek Denizbank’ın en avantajlı kredi kartı kampanyalarından anında yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Denizbank Bonus Kredi Kartı Başvurusu

Denizbank’ın avantajlı bonus kredi kartı kampanyasından yararlanmak için birçok farklı yöntem kullanabilirsiniz. Denizbank kredi kartı başvurusu için:

·   Denizbank/Denizbonus internet bankacılığı üzerinden,

·   Mobil Deniz uygulaması üzerinden veya

·   Denizbank Facebook sayfası ile

Kart başvurularınızı bankaya anında iletebilirsiniz. Denizbank kurumsal web sayfası üzerinden yapacağınız başvurular sırasında:

·   T.C. kimlik numarası,

·   Cep telefonu numarası ve

·   Güvenlik kodu ile

Kredi kartı başvurunuzu yapmanız mümkündür. Denizbank’ın Sözünüze Bonus kampanyasından yararlanacak tüm müşteriler için 200 TL bonus avantajı sağlanmaktadır. Aylık harcamalarınızı taahhüt ederek Denizbank bonus kartının tüm avantajlarından ve tüm harcamalara özel ek bonus fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 1 – 30 Kasım tarihleri arasında kampanyaya başvuru yapabilirsiniz.

denizbank-1573300208.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.