Afili Aşk dizisinin Ayşe'si Burcu Özberk kimdir?

Afili Aşk dizisinin Ayşe'si Burcu Özberk kimdir?
Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından biri olan Afili Aşk dizisi, Çağlar Ertuğrul, Altan Erkekli, Burcu Özberk, Neşe Beykent gibi başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekmektedir.

Dizinin başrollerinden biri olan Burcu Özberk, henüz 20’li yaşlarında zarif, güzel ve iyi kalpli Ayşe Özkayalı karakterine hayat vermektedir. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Ayşe Özkayalı, Burcu Özberk’in başarılı performansı ile izleyicilerden tam not almayı başarmıştır.

Hayatı zorluklar içinde geçen ve üst üste ailesinden yediği darbelere karşı hayatında köklü bir değişikliğe gitmeye karar veren Ayşe, Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul) ile karşılaşmasının ardından büyük bir değişim yaşayacaktır.

Burcu Özberk’in Afili Aşk dizisinde göstermiş olduğu performans onun kısa sürede birçok kişi tarafından takip edilmesini sağlamıştır. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok farklı projede rol alan Burcu Özberk, tiyatro kökenlidir.

Burcu Özberk Kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Burcu Özberk, Kanal D’nin sevilen romantik komedi dizisi Afili Aşk dizisinde göstermiş olduğu performans ile birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Burcu Özberk, ilk defa kamera karşısında Türk televizyon tarihinin en başarılı yapımlarından biri olarak gösterilen Muhteşem Yüzyıl adlı dizide geçmiştir. Huricihan Sultan karakteri ile dizide kısa sürede adından çokça söz ettiren isimlerden biri olan Burcu Özberk, takip eden yıllarda çok sayıda dizide rol almıştır.

Bir döneme damgasını vuran ve başrollerinde ağırlık olarka genç yeteneklerin yanı sıra; Emre Kınay, Evrim Alasya, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş vb. isimlerin yer aldığı dizide Nazlı Yılmaz karakterine hayat vermiştir. Güneşin Kızları Nazlı karakteri ile yıldızı parlayan yetenekli oyuncu, tiyatro sahnelerinde de birçok farklı oyunca rol almıştır.

Usta tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu tarafından kurulan Tatbikat Sahnesi adlı tiyatroda; Marquis de Sade Quills, Woyzeck Masalı vb. tiyatro oyunlarında rol almıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Aslan Ailem dizisi ile kariyerine devam eden Burcu Özberk, 12 Haziran 2019 yılında ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Afili Aşk dizisinin başrolünü oynamaya başlamıştır.

2012 yılından beri etkin olarak oyunculuk kariyerine devam eden Burcu Özberk; 11. Makinistanbul Medya, Sanat ve Spor Ödülleri, Türkiye Gençlik Ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Aynı zamanda 3 farklı ödülde de aday olarak gösterilmiştir.

Tiyatro oyunları ve dizi kariyerinin yanı sıras Coco Cola ve Yedigün’ün 2015 – 2016 yılları arasında çekilen reklam filmlerinde rol almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Ayşe Özkayalı rolü ile yıldızı iyice parlayan Burcu Özberk, izleyiciler tarafından tam not almayı başarmıştır.

Burcu Özberk’in Rol Aldığı Diziler

2012 yılından beri aktif olarak oyunculuk kariyerine devam eden başarılı ve güzel oyuncu Burcu Özberk, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide ilk ekran deneyiminin ardından Türk televizyon tarihinin efsaneleşmiş birçok dizisinde rol almıştır. Ekranların yanı sıra tiyatro sahnesinde de başarılı bir kariyer yapan Burcu Özberk’in dizileri:

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Güneşin Kızları

·         Aslan Ailem

·         Şahane Damat

·         Badem Şekeri

·         Direniş Karatay

·         Afili Aşk

Olarak karşımıza çıkmaktadır. Tatbikat Sahnesi ve diğer tiyatrolarda rol adlığı bazı oyunlar arasında; Kırmızı Başlıklı Kız, Aşk Aptali: Sam Shepard, Marquis De Sade Quills, Woyzeck Masalı, Küçük Burjuvalar, Macbeth Abla, Kuş Bakışı Kabare, Ayyar Hamza, Yol Arkadaşlar vb. daha birçok oyunda rol almıştır. Günümüzde Afili Aşk dizisi ile seyirci ile buluşan Burcu Özberk, başarılı performansları ile dikkat çekmektedir.

afili-ask-dizisinin-aysesi-burcu-ozberk-kimdir-2-1573300520.jpg

afili-ask-dizisinin-aysesi-burcu-ozberk-kimdir-1573300510.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.