Ünlü İsim'den Bekaret Sorusuna Cevap! Herkes Şaşırdı...

Ünlü İsim'den Bekaret Sorusuna Cevap! Herkes Şaşırdı...
Ünlü futbolcuların mesajlarını birer birer ifşa edip gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram üzerinden gelen bekaret sorusunu yanıtladı.

Aylar önce Beşiktaş'ın oldukça yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia eden, ardından ise futbolcu Emre Aşık'ın kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek popülerlik basamaklarını tırmanan Merve Taşkın, Instagram fenomeni oldu. Kendisine yöneltilen "bakireliğini kaybettin mi?" sorusuna da yanıt verdi.

Oldukça cesur pozlar veren Taşkın, geçtiğimiz yıl Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Bu paylaşıma ise "Artık bakire değilim, merakımdan yaptım" yazısını ekledi.

Bu açıklamayla çok uzun süre gündemde kalan Taşkın'a takipçisinden gelen "bakireliğini gerçekten kaybettin mi?" sorusuna ise verdiği cevap şu şekildeydi:

"Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani" dedi.

Ünlü İsim'den Bekaret Sorusuna Cevap! Herkes Şaşırdı...

bekaretsorusu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.