Bacıerenler'den lösemili çocuklara moral çalışmaları

Bacıerenler'den lösemili çocuklara moral çalışmaları
Ankara Kulübü Derneği Bacıerenleri, lösemili çocuklara moral olmak ve yanlarında olduklarını hissettirmek için eğitim çalışmalarının bir bölümünü maske takarak sürdürdü.

Ankara Kulübü Derneği Bacıerenleri, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen "Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım" kampanyasına destek verdi.

Ankara Kulübü Derneği Bacırenleri, haftalık olağan eğitim çalışmasının bir bölümünü maske takarak  sürdürdü. Ankara Kulübü Derneği Bacıerenlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Karaca, lösemili çocuklara moral ve topluma mesaj vermek istediklerini belirtti.

Ankara'nın en büyük STK'larından biri olan Ankara Kulübü Derneği olarak toplumsal değer yaratan sosyal sorumluluk projelerine ellerinden geldiğince destek verdiklerini belirten Karaca, şunları kaydetti: "Ankara'nın kültürel değerlerine sahip çıkmak ve  gelecek nesillere aktarmak adına faaliyetlerini sürdüren Ankara Kulübü Derneği, Seymen geleneğinin yanı sıra Anadolu Bacıları geleneğini de yaşatmak amacıyla Bacıerenler Kolu'nu oluşturmuştur. Bacıerenler olarak Ankara Kulübü Genel Merkezi'nin bulunduğu Ankara Konağı ile Abidinpaşa Köşkü'nde ve Şubelerimizde her yaştan kadın ve kız çocuklarımızla eğitim çalışmalarını sürdürmekte,  Ankara'nın özel günlerindeki kutlama ve gösterilerde Seymenlerimizle  birlikte yerimizi almaktayız.

Tüm bunların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de bir şekilde bizim topluma olan sorumluluğumuzu yerine getirme aracıdır. Bizler olağan çalışmalarımızı sürdürürken elimizden geldiğince sosyal sorumluluk projelerine de katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda son yaptığımız haftalık olağan eğitim çalışmamızda maske takarak lösemiye dikkat çekmek, lösemi hastası çocuklarımıza moral vermek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Lösemi, tedavisi olan bir hastalık. Tedavide başarı oranının her geçen gün artığını, yüzde 90'larda olduğunu biliyoruz. Tabii ki tedavi süreci çok kolay değil. Moralin yüksek olması tedavide destekleyici etki yapıyor. Lösemi tedavisi gören çocuklarımızın  tedavileri olumlu sonuçlansın inşallah, hepsine  Allah'tan acil şifalar diliyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, aydınlık yüzümüz. Çocuklarımızın yüzü her zaman gülümsesin, her zaman mutlu olsunlar. Sağlıklı ve huzurlu  bireyler olarak yetişsinler." 

bacierenlerden-losemili-cocuklara-moral-calismalari-2-1573551343.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.