Karısının Öldürdü: İfadesi Kan Dondurdu!

Karısının Öldürdü: İfadesi Kan Dondurdu!
Karısının boğazını keserek vahşice ölümüne sebebiyet veren koca hakim karşısına çıktı. Sigara yakıp cesedi izlediğini ve ardından polisi arayarak teslim olduğunu büyük bir soğukkanlılıkla anlattı.

Karısının boğazını keserek öldüren koca, hakim karşısına çıkarak savunma yaptı. Savunmasında başka biriyle görüştüğünü gördüğünü iddia eden katil koca, Bir yere oturup sigara yakıp cesedi izlediğini, arkasından polisi arayarak gelen ekiplere teslim oluğunu aktardı.

Denizli'de sokak ortasında boşanmak istediği karısı Hafize Kurban'ın boğazını keserek vahşice öldüren Uğur Kurban hakim karşısında savunma yaptı. Kurban, cinayeti aldatma gerekçesiyle işlediğini iddia etti ve Whatsapp ile Azar uygulamalarında 211 kişi ile konuşmalarını ve attığı kıyafetsiz fotoğrafların çıktılarını alarak boşanma davası açtığını; "bana senden iyi davranıyor, senin donuna kadar alacağım" diye bir söz duyunca da şoke olarak bıçağı salladığını anlattı.

Duruşmada savunma yapan Kurban, 27 Ekim 2014 tarihinde dünya evine girdiklerini ve 2 çocuk sahibi olduklarını anlattı. 3-4 ay önce evliliklerinde bir takım tartışmalar meydana geldiğini ve şüphe üzerine eşinin Whatsapp'ını izlemeye karar verdiğini anlattı.

Kurban, Telefonundan Whatsapp'ını kendi telefonundan kare kodu taratarak açtığını, 23 Ağustos Cuma 07.00 ile 15.00 vardiyasında çalıştığı esnada; 10.00 - 10.30 sıralarında ihtiyaç molasına çıktığını ve telefonundan eşinin Whatsapp'ına baktığını, ardından eşinin başka biriyle konuştuğunu gördüğünü ve hemen ekran görüntüsü alarak kayınpederine attığını ardından ise işten izin alarak çıktığını söyledi.

Yolda arabayla gittiği esnada, durumu kayınvalidesine ve Afyonkarahisar'da bulunan babasını arayarak ona da söylediğini aktardı.

Eve geldiği esnadında kayınpederi ve eşinin olduğunu söyleyen Kurban, Kayınpederine durumu anlatıp kayıtları gösterdiğini, kayınpederinin resmi görünce "hani arkadaşındı" diye sorarak eşinin yüzüne 4 kez vurduğunu anlattı.

Kayınpederi çekildiğinde kendisinin de eşinin çenesinden tutarak geriye doğru ittirdiğini, o esnada yolda gelirken zaten boşanmayı düşündüğünü ve kararının kesin olduğunu belirtti.

Cinayet günü yaşananları da hakime anlatan Kurban, oturdukları eve gittiklerini ve kapıda kavgalı olduğu bacanağı ile kayınpederinin olduğunu; arabadaki bıçağı yanına aldığını ve eve çıkıp eşiyle görüştüğünü söyledi.

Eşinin "dışarı çıkalım sigara içelim" dediğini ve bunun üzerine dışarıya çıktıklarını, evin biraz ilerisinde konuşmaya başladıklarını; anlaşmalı boşanmanın daha çabuk olacağını söylediğini, eşinin ise 'Beni götürseydi onunla giderdim. Kaçak göçek buluşuyorduk zaten. Bana senden iyi davranıyor. Senin donuna kadar alacağım' dediğini vurguladı.

Kendisinin bu söz karşısında dayanamadığını ve şoke olduğunu; sol elindeki bıçağı karın hizasına salladığını; eğildiğinde göğüs ve boğazına isabet ettiğini, olayın ardından geçen birkaç dakikanın sonrasında elinde hala bıçağın olduğunu fark ettiğini ve ileride bir evin bahçesinin merdivenine doğru bıçağı fırlattığını; ardından bir yere oturup sigara yaktığını ve cesedi gördüğünü, polisi arayarak teslim olduğunu aktardı. Yapılan savunma sonrasında mahkeme heyeti duruşmayı 3 Ocak 2020 tarihine erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.