16 Yaşında Evlendi, Hayatı Kabusa Döndü! Defalarca Kez Tecavüze Uğradı...

16 Yaşında Evlendi, Hayatı Kabusa Döndü! Defalarca Kez Tecavüze Uğradı...
16 yaşında evlenen kadının hayatı resmen kabusa döndü. Kocası kendisine tecavüzde bulunurken, arkadaşları gülüyordu. Yaşadıkları ağırına giden kadın, kocasını kafasından vurarak bahçeye gömdü.

ABD Ohio eyaleti sınırları içerisinde yer alan Cincinati şehrinin Hamilton bölgesinde meydana gelen söz konusu olayın detayları tüyler ürpertti.

Kocasını oldukça soğukkanlı bir şekilde öldüren kadın hayatının detayları ve başına gelenleri paylaştı. Anlatılanlar yürekleri dağladı.

Genç olduğu sıralarda aşık olduğunu düşündüğünü belirten kadın şimdi "keşke onunla hiç tanışmasaydım" deidğini aktararak sözlerine başladı.

Henüz 16 yaşında yaptığı evliliğin hayatının en büyük hatas olduğunu ilk hamile kaldığı gün anladığını belirten kadın, kızına hamile olduğunda işlerin oldukça dramatik boyutta değiştiğini, ilk zamanlar yaşanan mutluluğun biterek yerini kabusa bıraktığını söyledi.

Karnında bebeği varken kocasının kendisini merdivenlerden iterek işkence yapmaya başladığını, tüm hayatının onun elinde olduğu laflarını her gün duyduğunu, her ağladığında çok daha gaddar ve kötü olduğunu anlattı. Yeterince güzel olmadığınıs öyleyen kadın, onun için asla yeterli olmadım. Kapana kısıldığımı hissetmeye başladım dedi.

Kocası Walter'in arkadaşlarıyla eğlendiğini, hatta bir gün arkadaşlarıyla aynı odada kaldığını ileten kadın, gözünü açtığında etrafında çok sayıda erkek olduğunu ve kendisinden istedikleri şeyin belli olduğunu söyledi.

Karşı koyamadığını gözyaşlarına boğularak anlatan kadın kocası dahil herkes tarafından tecavüze uğradığını, kahkahalar attıklarını kocasının ise tüm bu olanları gülerek izlediğini söyledi.

Linda yaşadığı bu hayata dayanamayacağını anlayınca kocasını öldürmek için plan kurduğunu, onu kendi silahıyla başından vurduğunu ve ardından polise teslim olmak yerine farklı planlar yaptığını anlttı.

İlk olarak bahçeye cesedi gömdü ve kaçış planı yaptı. İlk olarak bankalardan kredi çekti ve kredi kartı çıkardı. Ardından evleri de üstüne alarak tatile çıktı. Zaman içinde her şey netleşince Linda ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevinde geçen yıllar içinde tam 6 kez temyize başvuran Linda'nın bu istekleri sürekli olarak ret yanıtı aldı. Roxanne annesini cezaevinden çıkarabilmek adına hiçbir çaba göstermezken, olanlardan da hep annesini suçlu tuttu. Linda'nın yakın zamanda cezaevinden çıkması beklenmiyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.