Keçiören Belediyesi'nden çocuklar için yeni bir oyun daha

Keçiören Belediyesi'nden çocuklar için yeni bir oyun daha
Çocuklara yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenleyerek bakış açılarını zenginleştiren Keçiören Belediyesi, “Keloğlan ile Aliş” oyununun yanı sıra “Minik Kız ve Sevimli Arkadaşları” oyunuyla da çocukları eğlence ve bilinçlenmeye davet ediyor.

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye konulan 6 -10 yaş grubuna hitap eden “ Minik Kız ve Sevimli Arkadaşları” oyunu her Perşembe Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 11.00 ve 14.00 saatlerinde çocuklarla buluşuyor.

Ağlayarak istediklerini yaptırmaya çalışan bir kız çocuğunun hikâyesinin anlatıldığı oyunda ayrıca çevrenin korunmasına yönelik de mesajlar veriliyor. Ücretsiz olarak sezon boyunca sahnelenecek oyunun Yönetmenliğini Sedat Aslan senaristliğini ise Serpil Altınok üsteniyor.

Bilgisayar ve internet bağımlılığının tehlikelerine vurgu yapan her Cumartesi – Pazar Saat 12.30’da çocuklarla buluşan “ Keloğlan ile Aliş” oyununu ise şu ana kadar 3 bin 500 çocuk izledi.

Çocukların eğlenerek öğrenmesi ve kültürel etkinliklerle kişisel gelişimlerini tamamlaması yönünde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Çocuklarımızın sanatsal faaliyetlerle hem öğrenmesi hem de eğlenmesini arzu ediyoruz. Canlandırılarak öğretilen bilgiler çocuklar için daha kalıcı oluyor ve öğrendiklerini pekiştiriyorlar. Keçiören ve Ankara`daki tüm çocuklarımızı oyunlarımıza bekliyoruz" dedi.

 ​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.