Tecavüz 14 Yıl Boyunca Devam Etti: Ölümü Seçti...

Tecavüz 14 Yıl Boyunca Devam Etti: Ölümü Seçti...
Antalya'da ikamet eden Ayşenur G., bundan 2 yıl önce ailesine 14 yıldır yaşadığı kabusu anlatıp eşine hitaben bir mektup bırakarak hayatını sonlandırdı.

Ayşenur G. eşine hitaben yazdığı mektupta "ben bir şeytanın eline düştüm" cümlesini kurmuştu. Mektupta "şeytan" diye bahsettiği kişi eşi değil, amca oğlu olan Selahattin S. idi. Selahattin S. intihar sonrası yargılanarak 14 yıl hapis cezası aldı. Fakat bu karar Yargıtay tarafından tek tanığın ölmesi sebebiyle bozuldu ve tekrardan yargılama kararı verildi. Bu esnada her şeyin sorumlusu olduğu mektupta açık bir şekilde belirtilen Selahattin S. cezaevinden çıkarıldı.

İlk kez 6 yaşında tecavüze uğradığını dile getiren Ayşenur G., yaşadıklarından kurtulabilmek adına 18 yaşına girdiğinde 2015 yılı içerisinde Mustafa G. ile hayatını birleştirdi.

Fakat kuzeninin cinsel saldırıları, Ayşenur'un nişanlandığı ve evlendiği dönemde kesilmedi aksine daha da arttı. Selahattin S.'nin elinde fotoğraf ve videoların bulunması sebebiyle şantaj yaptığı Ayşenur G., 5 Nisan 2017 tarihinde başından geçenleri teker teker eşi, babası, erkek kardeşi ve dayısına anlattı. 3 gün sonra eşine bir mektup yazıp hayatını sonlandırdı.

Tecavüz 14 Yıl Boyunca Devam Etti: Ölümü Seçti...

Ayşenur G.'nin eşine yazdığı mektupta şu satırlar yer almıştı. 

'Ben seni çok seviyorum. Seni severek ölüyorum. Bir tek bu bana gurur veriyor. Ben bir şeytanın eline düştüm, beni tehdit, şantajla zorla neler yaptırdı. İnsan namusu için yaşar, ben senin namusunu temizleyeceğim. Boynun bükük gezmeyeceksin. Bir ömür mutlu, huzurlu olacaksın. Oğlum bir taneme iyi bak. Sev, ilgi göster. Öp, annesizliği yaşamasın. Ona çok iyi bak. Ben bir hata yaptım, sonucuna da katlanıyorum. Sensizlik, sensiz yaşayacağıma, oğlumsuz yaşayacağıma ölürüm daha iyi. Hakkını helal et, senin ve ailenin üzerimde çok hakkı var. Hepsi çok iyi insanlar, beni her şeyden, herkesten korudular, kolladılar. Seni her şeyden çok sevdim. Beni affet.'

14-yil-tecavuz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.