Kayseri'de 6 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar: Karar Verildi!

Kayseri'de 6 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar: Karar Verildi!
Kayseri'de meydana gelen ve tüm Türkiye'yi derinden etkileyen olayla ilgili mahkeme kararını verildi. Kayseri'de ailesinin dua ederek iyileştirmesi için yanına götürdüğü 6 yaşındaki epilepsi hastası olan A.K. adlı çocuğa cinsel istismarda bulunan 38 yaşındaki Abdullah E. 20 yıl hapis cezası aldı ve mahkemede suçsuz olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Eylül ayında yaşanan kan donduran olayda Abdullah E. ailesinin iyileştirmesi için yanına getirdiği henüz 6 yaşında olan küçücük çocuğa anne ve babasını dışarıya çıkarıp gözlerini bağlayarak cinsel istismarda bulundu.

Çıkışta A.K.'nın durumu anlattığı ailesinin şikayet etmesiyle birlikte gözaltına alınan Abdullah E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanmakta olan sanık Abdullah E., karar duruşmasında hazır oldu. Duruşmada mağdur olan küçük kızın babası ve Aile Çalışma ve SOsyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır olarak yer aldı.

Abdullah E., önceki ifadelerinin tamamında baskı altında olduğunu iddia ederek suçsuz olduğunus öyledi. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucunda Abdullah E.'ye 20 yıl hapis cezası verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.