12 Yaşındaki Erkek Kuzenine 2 Yıl Boyunca Tecavüz Etti!

12 Yaşındaki Erkek Kuzenine 2 Yıl Boyunca Tecavüz Etti!
2 yıl boyunca erkek kuzenine tecavüz eden şahıs hakkında mahkemeden karar geldi.

20 yaşındaki Ö.O'nun 12 yaşındaki amcasının oğluna 10 yaşından itibaren cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi. Sapık şahıs, 12 yaşındaki çocuğa cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu ve olayın bir kez yaşandığını herhangi bir zorlama olmadığını pişkinlikle söyledi. Akıllara zarar bu ifadenin ardından anne çıldırdı.

20 yaşındaki Ö.O.'nun 12 yaşındaki amca çocuğuna cinsel istismarda bulunmaktan yargılanmasına Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Mağdur çocuğun soruşturma esnasında alınan ifadesinde kuzeni tarafından daha önce de defalarca kez istismara uğradığını ve istismarın ilk kez 10 yaşındayken meydana geldiğini belirttiği öğrenildi.

Bilgi sahibi olarak ifadesi alınan mağdur şahsın ablası da, Cinsel istismar olayına kısmen şahit olduğunu, olayın yaşandığı esnada kapıyı açmaya çalıştığını fakat kilitli olduğunu söyledi.

Ö.O. ise verdiği ifadede kuzenine böyle bir teklifte bulunduğunu, olayın bir kez yaşandığını ve kuzenine zorla bir şey yapmadığını aktardı. Ö.O. emniyette verdiği bu ifadeyi savcılık ifadesinde reddetti ve suçlamaları reddetti.

Savcı, soruşturma sonucunda Ö.O. hakkında 12 yaşından küçük mağdurun nitelikli cinsel istismarı ve cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından dava açtı.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucunda 34 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.