Yenimahalle Belediyesi SK liderlik koltuğuna oturdu

Yenimahalle Belediyesi SK liderlik koltuğuna oturdu
Hentbol Kadınlar Süper Liginde art arda kazandığı galibiyetlerle başarılı bir başlangıç yapan Yenimahalle Belediyesi SK, galibiyet sayısını 5 maça çıkardı.

Altın Kanatlı Melekler Güneyi fethetti

Süper Lig’in 6’ncı haftasında güçlü rakibi Muratpaşa Belediyesi SK ile karşılaşan Yenimahalle’nin melekleri sahadan 28-22 galip ayrıldı. Melekler, bu skorla maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma iki takımın kıyasıya mücadelesi ile başladı. Yaptığı savunma ve hızlı hücum oyunuyla rakibine zor anlar yaşatan Yenimahalle Belediyesi SK sahaya; Nurceren, Fatma, Ceylan, Hanna, Gülsüm, Eda, Esra yedisi ile başladı.

Selen ilk yarıya damga vurdu

Maçın ilk yarısında Muratpaşa Belediyesi SK oyuncusu Eda Nur’un etkili oyununa rağmen devreyi 13-12 önde kapatan altın kanatlı melekler, kaleci Selen’in başarılı kurtarışları ve Nurceren ve Ceylan’ın skora etki eden oyunu ile izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Yenimahalle’ye galibiyeti getiren goller; Nurceren (7), Ceylan (6), Edanur (5), Hanna (4), Fatma (3), Bilgenur (2) ve Esra (1) ile geldi.

Yenimahalle rakip tanımıyor

Hasan Kılıç ve Özdemir Kaan Çınar ikilisinin yönettiği karşılaşma boyunca savunmayı elden bırakmayan Yenimahalle, karşılıklı goller ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı hentbol müsabakasında yakaladığı fırsatları gol ile sonuçlandırmayı başardı.

Süper Lig’de üst üste 4’üncü galibiyetini alarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Yenimahalle Belediyesi SK, 17 Kasım tarihinde kendi evinde karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti takımı DHC Sokol Poruba maçı öncesi moral depoladı.

yenimahalle-belediyesi-sk-liderlik-koltuguna-oturdu-1-1573719807.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.