Paribu mobil uygulamasında dikkat çeken yükseliş

Paribu mobil uygulamasında dikkat çeken yükseliş
Fiyat alarmı kurmanın yanı sıra para birimlerini daha yakından takip etme fırsatı sunan Paribu mobil uygulaması, kısa sürede hızlı bir yükseliş gösterdi.

Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu Paribu, güncellenen mobil uygulamasının kısa sürede 70 binden fazla kullanıcı tarafından tercih edildiğini açıkladı. Kullanıcıların dijital varlık işlemlerini kolaylıkla yapmasını ve kripto para fiyatlarının anbean takibini sağlayan uygulama, yeni güncelleme ile birlikte birçok yeniliği kullanıcılarla buluşturdu.

Kullanıcıların talepleri doğrultusunda yeni özelliklerin hayata geçirildiği Paribu mobil uygulamasının yeni sürümünde şu yenilikler yer aldı:

  • Paribu mobil uygulamasında artık kullanıcılar fiyat alarmı kurabiliyor. Böylece seçilen kripto para belirlenen fiyata ulaştığında kullanıcıya bilgi veriliyor.
  • İstenen kripto paralar favorilere eklenerek takip edilebiliyor.
  • Kullanıcılar hesaplarındaki kripto paraların güncel Türk Lirası karşılıklarını cüzdan bölümünde görebiliyor.
  • Kripto paralar hacme, değişime ya da fiyata göre sıralanabiliyor.


Hafta Sonu Dahil 7/24 Yatırma ve Çekme

Kullanıcıların en hızlı, en kolay ve en güvenli kripto para işlem deneyimini yaşadığı Paribu’da,

Akbank ya da Papara hesapları üzerinden hafta sonu da dahil olmak üzere 7/24 Türk Lirası yatırma ve çekme işlemi yapılabiliyor. Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu Paribu, marketinde işlem gören Bitcoin dahil 18 dijital para birimi ile 550 binin üzerinde kullanıcıya hizmet veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.