Kadın Öğretmen 16 Yaşındaki Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulundu!

Kadın Öğretmen 16 Yaşındaki Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulundu!
ABD Kadın öğretmen skandallarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Washington eyaletinde meydana gelen olayda 28 yaşında olduğu öğrenilen Olivia Sondheim, 16 yaşındaki öğrencisiyle defalarca kez cinsel ilişkiye girdiğinin ortaya çıkmasıyla birlikte cezaevine gönderildi.

2014 yılında dünya evine giren kadın öğretmen, bir yıl sonra Lynnwood lisesinde müzik öğretmenliği yapmaya başladı. Okuldaki çocuklarla samimiyeti ise öğrenci - öğretmen ilişkisinden çok fazlaydı.

Adı açıklanmayan ve henüz 16 yaşında olan bir öğrencisiyle cinsel anlamda yakınlaşan kadın öğretmenin mahkeme raporlarına göre toplam 10 kez öğrencisiyle ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Yine mahkeme belgelerine göre, 2016 yılında kadın öğretmenin başka bir öğrencisiyle de cinsel ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Fakat o soruşturma sonuçsuz kaldı.

Sondheim'in yaklaşık 3 yıldan beri devam eden sapkınlıı, iddialar araştırıldığı esnada okul yönetiminin görevine son vermesiyle birlikte bitti.

Davanın görülmeye başladığı esnada mahkeme, sapık öğretmene kurbanla temas kurmasını engelleyen ve çocukların olduğu ortamda çalışamayacağı birçok ceza verdi. Sondheim bu süreç ardından emlakçılık yaparak hayatını devam ettirdi.

Bazı öğrencilerin daha sonradan ifadelere ekleme yapmasının sonrasında Çarşamba günü kadın öğretmenin evine baskın yapan ekipler, genç öğretmeni gözaltına aldı. Öğrenci, parkta, gezide ve evinde sapık öğretmenle defalarca kez birlikte olduğunu kabul etti.

Mahkemede kendisini savunan öğretmen, kocasına ve ailesine ihanet etmenin affedilemez olduğunu, onlara verdiği zarar ve yaşattıkları için anlatacağı ve açıklayacağı bir şey olmadığını aktardı.

Olayların sonrasında boşanma davası açan kocası da sapık kadından tek celsede boşandı.

Öğretmen ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.