Uğur Yücel, Bülent Beyin Hikayesine hayran kaldı

Uğur Yücel, Bülent Beyin Hikayesine hayran kaldı
KerkiSolfej ile Bal Porsuğu Tiyatrosu'nun ortak yapımı olan, Bülent Emrah Parlak tarafından sahnelenen ve yönetmenliğini Murat Eken'in üstlendiği 'Bülent Beyin Hikâyesi'' Tim Show Center'da ikinci kez seyircisiyle buluştu.

Kerki Solfej ile başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirde seyircisiyle buluşacak olan ödüllü oyunu izlemeye Uğur Yücel'de geldi. Kuliste Bülent Emrah Parlak'ı ziyaret ederek kendisine iyi sahneler dileklerini ileten Yücel, Parlak ile birlikte objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Uğraş Güneş tarafından kaleme alınan ve 'Sine - Tiyatro' tekniğiyle Barış Arduç, Burcu Biricik, Erdem Baş, Ersin Korkut, Gülhan Tekin, Murat Eken, Haki Biçici, Melis Birkan, Onur Buldu, Sarp Apak, Şahin Irmak ve Uğur Bilgin'in birer organa hayat verdiği interaktif oyunda, tüm organlara hükmetmeye çalışan bir beyini canlandıran Bülent Emrah Parla k performansı ile tiyatro severlere bambaşka bir deneyim yaşattı. Özellikle ikinci perdedeki diyalogları performansı ile tiyatro severleri kahkaha krizlerine sokan Parlak, zaman zaman seyircilerinin şen kahkalarına doğaçlama espriler ile eşlik edip eğlenceyi ikiye katladı.

Oyun sonunda basın mensuplarına oyun hakkında demeç veren büyük usta Uğur Yücel, ''Zekice hazırlanmış bir oyun. Emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım. Bülent'in performansı da oldukça başarılı ve bu ikisi bir araya geldiğinde gülmek kaçınılmaz oluyor. Genç nesillerin böylesine güzel oyunlara imza atıyor olması tiyatro adına gurur veriyor bana'' ifadelerini kullandı.

Oyun hakkında

"Beyninizi nasıl bilirdiniz? Karışık? Buruşuk? Mucizevi? Yetersiz? Beyniniz sizi yönetirken içeride neler oluyor dersiniz? Üzüldüğünüzde, sevindiğinizde, kızdığınızda, aşık olduğunuzda, depresyona girdiğinizde; beyniniz ne gibi mücadeleler veriyor? Beyin organlarla nasıl bir iletişim kuruyor? İnsan beyni de insan olsaydı ne olurdu? Bütün bu soruların cevabını, Bülent Bey’in kadrolu Beyin’i veriyor. Bülent Bey hayatına devam ederken, Bülent Bey’i yöneten Beyin dile geliyor, insanın kaderi baştan yazılıyor"

ugur-yucel-bulent-beyin-hikayesine-hayran-kaldi-3-1573736812.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.