İsrafil Köse'nin Ölümüyle İlgili Davadan Karar Çıktı!

İsrafil Köse'nin Ölümüyle İlgili Davadan Karar Çıktı!
Motosikletle seyir halindeyken kapısı açılan taksiye çarpan ve hayatını kaybeden ünlü oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüyle ilgili davadan karar çıktı. Taksi sürücüsü "taksirle ölüme neden olmak" suçu sebebiyle 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Bu ceza 18.200 TL adli para cezasına çevrildi.

Kadıköy'e 21 Ağustos 2016 tarihinde motosikletle seyir halindeyken kapısı açılan taksiye çarpan ve hayatını kaybeden ünlü oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüyle ilgili davadan karar çıktı.

İstanbul Anadolu 60. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son karar duruşmasına, tutuksuz yargılanan Bekir Serkut Özhan ve tarafların avukatı katılım gerçekleştirdi.

İsrafil Köse'nin ailesinin avukatı olan Asım Çeker, sanığın yargılama aşamasında pişman olduğuna dair hiçbir beyanı olmadığını ifade ederek müvekkillerden özür dahi dilemediğini, bu yüzden alt sınırdan uzaklaşarak cezalandırılmasını talep ettiklerini ifade etti.

Sanık avukatı ise, müvekkilinin olay yerinde yolcu olduğundan dolayı durduğunu aktararak, ölen şahsın asıl kusurlu olduğunun ortada olduğunu belirtti. Müvekkilinin öncelikle beraatini, aksi takdirde lehine olan maddelerin uygulanmasını talep ettiğini söyledi.

Sanık ise üzücü bir kaza olduğunu; olmaması gereken bir durumdu ve beraatini istediğini aktardı.

Sanık Özhan, Taksirle bir kişinin ölümüne neden olmak suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Mahkeme, bu cezayı 18.200 TL adli para cezasına çevirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.