Boyner’den Adana’ya yeni mağaza

Boyner’den Adana’ya yeni mağaza
Ürün ve marka zenginliğiyle Türkiye’nin en çok sevilen ve tercih edilen alışveriş destinasyonu olan Boyner, Türkiye çapında yaygınlaşmaya devam ediyor. Boyner, 2019 yılındaki mağaza yatırımlarına 01 Burda Adana mağazasını da ekledi.

Mustafa Toner tarafından tasarlanan yeni mimari konseptin uygulandığı, 2950 metrekarelik yeni Boyner mağazası, zengin marka karması, çok sayıda ürün seçeneği ve ayrıcalıklarıyla keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Dünyaca ünlü markalar ile Türkiye’nin en sevilen ve güçlü markalarından oluşan zengin seçenekleri bir arada sunan Boyner, Adana’nın yeni yaşam merkezi 01 Burda AVM'de yeni bir mağaza açtı.

Müşterileri yeni alışveriş trendleriyle tanıştıran ve modern mimarisiyle dikkat çeken Boyner 01 Burda AVM mağazasında, 2950 metrekarelik bir alanda; kadın, erkek, çocuk, aktif spor, ayakkabı & çanta, kozmetik ve aksesuar kategorilerinden yüzlerce marka ve binlerce ürün yer alıyor. Müşteri beklentileri göz önünde bulundurularak geliştirilen detaylar ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor.

01 Burda AVM mağazası ile Türkiye genelinde 113’üncü mağazasına ulaşan Boyner, yeni nesil mağazacılık anlayışıyla, müşterilerine farklı deneyimler ve ayrıcalıklar sunmaya devam edecek.

boynerden-adanaya-yeni-magaza-2-1573807312.jpg

boynerden-adanaya-yeni-magaza-3-1573807320.jpg

boynerden-adanaya-yeni-magaza-1-1573807333.jpg

boynerden-adanaya-yeni-magaza-4-1573807327.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.