Emirates Skywards’tan yeni hizmet: “Skywards Exclusives”

Emirates Skywards’tan yeni hizmet: “Skywards Exclusives”
Emirates Havayolu’nun yolcu sadakat programı Emirates Skywards, yeni hizmeti Skywards Exclusives ile üyelerine Emirates’in sponsor olduğu dünya çapında pek çok etkinliğe mil harcayarak ulaşma şansı sunuyor.

Emirates’in yolcu sadakat programı Skywards, Emirates’in geniş sponsorluklarından benzersiz deneyimler sunan, Skywards Exclusives’i lanse etti. Emirates’in 25 milyondan fazla Skywards üyesi, dünya çapında spor etkinlikleri, performanslar, konserler, VIP ağırlamaları ve pek çok eğlenceye artık kazandıkları milleri ile ulaşabilecekler.

Bir stadyumda ya da konser salonunda etkinliğe canlı ulaşma şansınız varken, neden bunları televizyonda ya da akıllı telefonunuzun küçük ekranında izleyesiniz ki? Skywards Exclusives üyeleri artık, adrenalin dolu futbol, motor sporları, rugby, kriket, beysbol, tenis ve Avustralya futbolundan, golf, at yarışı, yelken ya da bisiklet gibi alanlara kadar değişen 11 spor dalı için, biletlerini almak ya da özel ağırlanma imkanlarına yönelik teklif vererek, Skywards Millerini kullanabilecekler.

Skywards Kıdemli Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Nejib Ben Khedher konuya dair yaptığı açıklamada: “Spor ve kültür etkinlikleri, 180 ülkeden üyelerimizin keyfini sürdüğü duygusal yolculuklardır ve yolcularımıza bağlantı ve iletişim kurma konusunda, onların tutku ve seçimlerinden daha iyi bir yol mevcut değil. Emirates’in yıldız sponsorluk programını, üyelerimize, gezegendeki en iyi deneyimlerin bazılarını ekleyerek Arsenal, AC Milan ve Real Madrid maçları, Formula 1® ya da Emirates Avustralya Açık ve Emirates Airline Dubai Rugby 7s vs. olmak üzere değiştirdik.

Skywards Exclusives ile sponsorluklarımızı, lüks konaklama imkanlarının yanı sıra, bir konser ya da spor karşılaşmasının heyecan ve mutluluğunu tecrübe etmek üzere teklif vererek millerini kullanabilecek ve küresel seyahatler gerçekleştirebilecek olan 25 milyondan fazla üyemiz için çok daha erişilebilir hale getiriyoruz. Paranın satın alamadığını Skywards Milleri alabilir! Önümüzdeki gün ve haftalarda, Exclusives takvimimize daha pek çok küresel deneyimi de ekleyeceğiz, yani bizi izlemeye devam edin” dedi.

Üyeler, Emirates Uygulaması üzerinde exclusives.skywards.com adresinden millerini kullanabilirler ya da teklif verebilirler. Biletler, futbol, golf ve rugby gibi 10 civarında maç için sahiplerini bekliyor. Emirates Skywards internet sitesi, Arsenal- Manchester City ve Arsenal- Chelsea ile Real Madrid- Paris Saint-Germain karşılaşmaları da dahil, farklı spor dalları ve etkinliklerdeki VIP deneyimler için teklif veren üyelerin akınına uğruyor. Havacılık dünyasını seven üyeler, Dubai Airshow’a katılmak üzere teklif verebilirler. Açık arttırmalar, açık formatta yapılıyor ve böylece üyelerin o andaki en yüksek teklifi, kaç kişinin katılmakta olduğu ve diğer ilgili bilgileri görmelerine imkân tanınıyor.

Emirates Skywards üyeleri, her zaman için Skybid üzerinden spor etkinliklerinin sınırlı bir portföyüne erişim imkanına sahipti ancak Skywards Exclusives şirketin kapsamlı küresel spor sponsorluklarını ve etkinliklerini, tek bir çatı altında topladı. Bu tip özel deneyimlerden birisi de en son gerçekleşen Rugby World Cup 2019’da yaşandı ve bir Emirates Skywards üyesinin çocuğu, Japonya’daki finallerde bayrak taşıyıcı olarak seçildi. Bu hayatta bir kez karşılaşılacak bir fırsat.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.