TEB konut kredisinde indirim yaptı! Konut kredi faiz oranı ne kadar?

TEB konut kredisinde indirim yaptı! Konut kredi faiz oranı ne kadar?
TEB, yüzde 0,99 faiz oranıyla konut kredisi kampanyasını yeniledi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi faiz oranında bir kez daha indirime giderek faiz oranını yüzde 0,99’a düşürdü. Böylece TEB, uygun fiyatlamayla kredi veren bankalardan biri olmayı sürdürdü.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut sahibi olmak veya konuta yatırım yapmak isteyen tüm müşterilerine yüzde 0,99 faiz oranında konut kredisi sağlıyor. TEB’in yeni konut kredisinden faydalanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 0,99 faiz oranlı konut kredisi alabiliyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler için kredi faiz oranını yüzde 0,99’a düşürdüklerini belirterek, “Konut kredilerinde, 2019 yılı boyunca uygun fiyatlar ile kredi veren bankalardan biri olduk. Bu kapsamda tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Üstelik geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Aynı zamanda tüm müşterilere ödeme güçlerine göre farklı ödeme planları oluşturabiliyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendisini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmek” dedi.

teb-konut-kredisinde-indirim-yapti-konut-kredi-faiz-orani-ne-kadar-1-1573817372.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.