Mansur Yavaş Tehditler Savurdu: "Seni Öldürteceğim"

Mansur Yavaş Tehditler Savurdu: "Seni Öldürteceğim"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yargılandığı senet davasıyla ilgili olarak ilk kez mahkemeye çıktı. Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen söz konusu davaya, geçtiğimiz celsede yurt dışında olduğundan dolayı hazır olmayan Yavaş ile birlikte katılan Necmettin Kesgin ile avukatları duruşmada yerini aldı.

Sanık Yavaş, verdiği savunmasında "suç makinası" dediği Necmettin Kesgin'in kendisine iftirada bulunarak itibarını zedelemek istediğini söyledi. Yavaş, ortada herhangi bir suç olmadığını belirterek, beraat kararı verilmesi talebinde bulundu. Necmettin Kesgin ise Yavaş'ın kendisine karşı tek suç değil birçok suç işlediğini ve şikayetinin sabit olduğunu anlattı.

Yavaş'ın kendisini sürekli mesajlar aracılığıyla tehdit ettiğini de aktaran Kesgin, "Diplomanı iptal ettireceğim, barodaki stajını yakacağım, seni hapse attırıp öldürteceğim diyerek tehdit etti". dedi.

Bunun ardından sanığın avukatları, Kesgin'in yargılama konusu dışına çıktığını söyledi ve itiraz etti. Mahkeme Başkanı ise yargılamaya konu olan 13 Şubat 2015 ile 3 Haziran 2015 tarihleri arasındaki mesajlara yönelik beyanda bulunulması için uyarı yaptı.

Verilen arada Yavaş, kendisini görüntülemek isteyen bazı basın mensuplarına ise "Çekme Kardeşim" diyerek çıkıştı. Yavaş'ın koruması olmadığı öğrenilen bazı sivil kişiler ise davayı takip etmekte olan basın mensuplarına hem sözlü hem de fiziki müdahale yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.