İstanbul'da Silahlı Saldırı! Birçok Kişi Yaralandı...

İstanbul'da Silahlı Saldırı! Birçok Kişi Yaralandı...
İstanbul'da yer alan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bugün akşam saatlerinde peş peşe silah sesleri duyuldu. Otogarda bir firmada çalışan kişiye yönelik gerçekleştirilen saldırının sonucunda biri turist olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.

Söz konusu silahlı saldırı, saat 20.00 civarında 15 Temmuz Demokrasi Otogarı 56 nolu peronun hemen önünde meydana geldi.

otogarda bir firmada çalışan Veysel Kınay, henüz kimlik tespiti yapılamayan şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Görgü tanıklarına göre ilk olarak Veysel Kınay'a ateş eden şüpheli, ardından rastgele ateş etmeye başladı. Saldırıya uğrayan Kınay beraberinde biri turist 2 kadın açılan ateş sonucunda yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ise kaçarak izini kaybettirdi.

Ekiplere bildirilmesiyle birlikte hemen olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Polis ekipleri de kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Saldırının meydana geldiği bölgede olay yeri inceleme ekiplerince inceleme yapıldı. Çok sayıda boş mermi kovanının yer aldığı alana sarı şerit çeken ekipler; yerdeki boş kovanların ilk olarak fotoğrafını çekti, sonrasında ise delil torbasına koyarak incelemeye gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.