Sincan Çankaya Arası Kaç Km?

Sincan Çankaya Arası Kaç Km?
Sincan Çankaya Arası Kaç Km? Sincan Çankaya arası mesafe yaklaşık olarak 69,3 km’dir. Sincan ile Çankaya arası trafik yoğunluğunun az olduğu bir zamanda yaklaşık olarak 1 saat 10 dk sürmektedir.

Sincan Çankaya Arası Kaç Km?

Sincan Çankaya arası mesafe yaklaşık olarak 69,3 km’dir. Sincan ile Çankaya arası trafik yoğunluğunun az olduğu bir zamanda yaklaşık olarak 1 saat 10 dk sürmektedir. Sincan’dan Çankaya’ya kendi aracı ile ulaşmak isteyen kimseler, Ankara çevre yolunu takip edebilecekleri gibi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinden de Çankaya’ya ulaşabilmektedirler. Sincan Ankara’nın kuzeybatısında kalan bir ilçesidir. Sincan’ın nüfusu ise 518.893’tür.

 Sincan Kızılay Arası Kaç Km?

 Sincan ile Kızılay arası mesafe 27 km’dir. Sincan’dan Çankaya’nın bir semti olan Kızılay’a kişisel araç ile ulaşım, trafik yoğunluğunun az olması halinde 28 ila 40 dakika arası sürmektedir.

 Sincan’dan Kızılay’a Nasıl Gidilir?

 Sincan’dan Kızılay’a ulaşım yolları birden fazladır. Sincan’dan Kızılay’a gitmek isteyen kimseler otobüs, metro ya da dolmuş seçeneklerini tercih edebilmektedir. Sincan’dan Kızılay’a otobüs ile ulaşım seçenekleri şu şekildedir:

 508-5: Otobüs hattının başlangıç yeri Pınarbaşı Mah. 103. Sk. Sincan'dır. Varış yeri ise Kızılay’dır.

511-5: Otobüs seferinin başlangıç adresi Pınarbaşı Mah. 103. Sk. Sincan’dır. Otobüsün son durağı ise Bakanlık durağıdır.

512-5: Otobüs durağının başlangıç adresi Yeni Çimşit Serpmeleri Sincan, son durağı ise Kızılay’dır.

 Sincan’dan Kızılay’a metro hattı ile geçmek isteyenlerin izlemesi gereken adımlar şu şekildedir:

M3 hat nolu Batıkent- Sincan metrosuna binmeleri gerekmektedir.

 Batıkent yönüne bindikten sonra Batıkent durağında inilmesi gerekmektedir.

Batıkent durağında M1 nolu Kızılay- Batıkent metrosuna binilmesi ve son durakta inilmesi gerekmektedir.

Sincan’dan Kızılay’a gitmenin bir diğer yolu olan dolmuşlar ise Sıhhiye'ye kadar götürmektedir. Bu yolu tercih etmek isteyenlerin Sıhhiye’de indikten sonra metroyla, EGO otobüsleriyle ya da yürüyerek Kızılay’a ulaşım sağlamaları gerekmektedir.

 Sincan Keçiören Arası Kaç Km?

 Sincan ile Keçiören arası mesafe 31,4 km’dir. Sincan’dan Keçiören’e kişisel araç ile ulaşım trafik yoğunluğunuz az olması halinde 25 dakika ile 30 dakika arası sürmektedir. Sincan’dan Keçiören’e otobüs hattı bulunmamaktadır. Sincan’dan Keçiören’e ulaşmak isteyen kimselerin otobüs hattı kullanmak istemeleri halinde Kızılay ya da Sıhhiye’de inip Keçiören otobüslerine aktarma yapmaları gerekmektedir. Metro hattını kullanarak Keçiören’e ulaşmak isteyen kimselerin ise izleyebilecekleri yol şu şekildedir:

Sincan- Batıkent metrosunun Batıkent yönüne bindikten sonra son durakta yani Batıkent durağında inilmesi gerekmektedir.

Batıkent durağından indikten sonra Batıkent- Kızılay metrosunun Kızılay yönüne aktarma ya da direk geçiş yapılması gerekmektedir.

Batıkent- Kızılay metrosunun Atatürk Kültür Merkezi durağında inilmesi ardından Keçiören- Kızılay metrosu Şehitler yönüne aktarma yapılması gerekmektedir.

 Sincan Ulus Arası Kaç Km?

 Sincan ile Ulus arası mesafe 25,3 km’dir. Ankara’nın kuzeybatısından yer alan Sincan’dan şehir merkezinde bulunan Ulus'a kişisel araç ile ulaşım, trafik yoğunluğunun az olduğu zamanlarda yarım saattir. Sincan’dan Ulus’a gitmek isteyenlerin kullanabilecekleri diğer seçenekler ise şunlardır:

Metro

Dolmuş

Belediye otobüsleri

Sincan’dan Ulusa Nasıl Gidilir?

 Sincan’dan Ulus'a ulaşım metro ile sağlanabilmektedir. Metro ile ulaşım sağlamak için izlenmesi gereken adımlar şu şekildedir:

Batıkent- Sincan metrosunun Batıkent yönüne bindikten sonra son durakta inilmesi gerekmektedir.

Daha sonra Batıkent- Kızılay metrosunun Kızılay yönüne binilmesi ve Ulus durağında inilmesi gerekmektedir.

Sincan’dan Ulus’a belediye otobüsleri aracılığıyla ulaşmak isteyen kimselerin ise kullanabilecekleri şehir hatları şunlardır:

548: Beypazarı’ndan hareket etmektedir.

 560: Ayaş – Ulus arası sefer yapmaktadır.

 Sincan’dan Ulus’a gitmenin bir diğer yolu ise dolmuşların kullanılmasıdır. Dolmuş seçeneğini kullanmak isteyen kişilerin Ulus Heykel – Sincan arası sefer düzenleyen dolmuş hatlarına binmeleri gerekmektedir. Ayrıca Sıhhiye ve Kızılay’a giden belediye otobüsleri ile Ulus'a gidilebilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.