Setur'dan erken rezervasyonda yüzde 50'ye varan indirimler

Setur'dan erken rezervasyonda yüzde 50'ye varan indirimler
Türkiye’nin lider turizm şirketlerinden Setur, 2020 yılı tatilini önceden planlayanlara %50’ye varan indirim fırsatlarıyla tatil yapma olanağı sunuyor.

2020 yılı tatil planlarını şimdiden yapmayı düşünenler için Setur’un erken rezervasyon kampanyası başlıyor. 18 Kasım 2019 tarihinde başlayacak olan erken rezervasyon kampanyası, yaz döneminde Türkiye’nin en seçkin tatil otellerinde sezon fiyatlarına göre %50’ye varan indirimle 2 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak.

Ekonomik otellerde yaklaşık 2.500 TL, orta segment otellerde 5.000 TL ve lüks segment otellerde yaklaşık 10 bin TL’lik indirimden faydalanma fırsatı erken rezervasyonu tercih edecek tüketicileri bekliyor. Yaklaşık yüzde 50’ye varan indirimlere ek olarak 2. çocuk indirimlerinden yararlanma şansı da Setur’la mümkün.

Setur erken rezervasyon verilerini açıkladı

Setur Turizm Operasyon Direktörü Oktay Temeller, 2019’un erken rezervasyon verilerini açıkladı: “Ülkemizde tatil planları genellikle Nisan-Mayıs döneminde yapılıyor fakat erken rezervasyon kampanyası bu döneme oranla oldukça avantajlı fırsatlar sunuyor. Türkiye’de tüketiciler erken rezervasyon döneminde özellikle ultra her şey dahil (UHD) ve her şey dahil (HD) hizmeti veren ve aile konsepti ile balayı konsepti sunan otellere ilgi gösteriyor. Bölge olarak ise Bodrum, Belek ve Kemer öne çıkıyor. Erken rezervasyon ile ortalama 5 günlük tatiller planlayan tüketiciler daha çok ailelerden oluşuyor. Aileler, erken rezervasyon sayesinde hem otelde hem de uçakta indirimli fiyatlardan yararlanıyorlar.En uygun fiyatları sunması nedeniyle giderek artan sayıda tüketici, tatilini önceden planlayarak erken rezervasyon yaptırmayı tercih ediyor.” dedi.

Setur’un her yıl büyük ilgi gören erken rezervasyon kampanyasında 72 saate kadar gerçekleşen iptallerde %100 para iadesi, fiyatın değişmesi durumunda ise değişen fiyata göre işlem garantisi veriliyor. Bu garanti sayesinde erken rezervasyonu tercih eden Setur misafirlerin iptal/iade gibi durumlarda herhangi bir mağduriyeti olmuyor.

50 yılı aşkın tecrübesi, kalitesi ve güvenilirliği ile sunduğu her yurt içi kampanyasında olduğu gibi erken rezervasyon kampanyasında da misafilerine otellerin iyi odalarını alma güvencesi de veren Setur, yeni dönem erken rezervasyon kampanyası mottosu olarak “Setur’la erken rezervasyonun tam zamanı şimdi!” diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.