Bu Petek Sayesinde Eviniz Sadece 7.5 TL Karşılığında Sıcacık Olacak!

Bu Petek Sayesinde Eviniz Sadece 7.5 TL Karşılığında Sıcacık Olacak!
Erzurum'da ikamet eden Ebubekir Taşbaşı isimli bir girişimci, yaptığı buluşla vatandaşlara umut ışığı oldu. Ürettiği tasarruf peteğiyle birlikte doğal gaz faturalarının sadece 7.5 TL'ye düşeceğini açıkladı.

Bilgi ve donanımı gün geçtikçe üretime dökmeyi başaran girişimci Taşbaşı'ndan kış aylarında yüksek doğalgaz faturalarından muzdarip olan vatandaşların yüzünü güldürecek özel bir buluş geldi.

Ebubekir Taşbaşı, peteklere döşediği devir daim su sistemi ve özel bir gaz sistemini tek bir çatı altında buluşturarak doğalgaz maliyetlerini en düşük seviyeye indirdiğini aktardı.

Taşbaşı, enerji tasarrufu açısından oldukça önemli olan bu buluşla birlikte %90'a varan maddi tasarruf sağlandığını vurguladı.

Doğalgaz ya da elektrikli kombi fark etmeksizin, peteğin içerisinde yer alan ısıya duyarlı civalı gazın ısınması sayesinde peteğin ısınmaya başlayacağını ve peteğin ısınmasıyla birlikte odanın yalnızca 7.5 TL'ye ısınacağını bildirdi.

Evlere montajlanan söz konusu peteklerin gazının bitmesiyle ilgili hususta ise seri üretim sonrasında servis elemanlarının gaz doldurma işlemi için evlere gelip yapabileceğini anlattı. Gazın ısınması konusunda ise buluşunu birkaç teste tabi tuttuğunu anlatan Taşbaşı, Konya'da ilk seri üretim için görüşmelere başladı. 

Bu Petek Sayesinde Eviniz Sadece 7.5 TL Karşılığında Sıcacık Olacak!

petek.jpg

bu-petek-ile-eviniz-7-5-liraya-isinacak-2-12631768-o-1574167238.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.