Amca Tecavüz Etti, Baba Şikayetçi Olmadı!

Amca Tecavüz Etti, Baba Şikayetçi Olmadı!
İzmit'te saçlarını yolup, uzun süre boyunca kendisini banyoya kilitleyen, intihar teşebbüsünde bulunan 14 yaşındaki kıza, tam 4 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan amca F.A.'nın yargılanması başladı. Kızın babası, yani F.A.'nın kardeşi şikayetçi olmadı.

İzmit'te tam 10 yıldır öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkan evli ve bir çocuk babası amca polis ekiplerince gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Hakkında çocuğun cinsel istismarı suçundan dava açılan ve tutuklanan amcanın yargılanması başladı.

İzmit'te ikamet eden F.A., kızı E.A.'nın sürekli banyoya girererek saatlerce duş aldığını; akrabaları geldiğinde dışarı çıkmayarak kendini odaya kilitlediğini ve sınıfta erkek arkadaşlarıyla konuşmadığını, yan yana oturamadığını fark etti.

F.A., bunun ardından kızının psikolojik destek alması için bir psikoloğa danıştı. Ancak E.A. herhangi bir şey paylaşmadı. Sürekli saçlarını yolan E.A., ardından intihar girişiminde bulundu.

Bu sebepten dolayı doktor kontrolu altına alınan çocuk, mart ayında sinir krizi geçirdi. E.A. bu esnada dayanamayarak annesine, amcasının 4 yaşınadn itibaren kendisine tecavüzde bulunduğunu söyledi.

Bunun üzerine kızın annesi amca F.A.'dan şikayetçi oldu. 10 yıldır yeğenine tecavüz ettiği iddia edilen amca gözaltına alındı ve adliyeye svek edildi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan F.A. hakkında "çocuğun cinsel istismarı" suçundan dolayı dava açıldı. 

Kızın babası C.A., kardeşi olan F.A.'dan kızına tecavüz ettiğinden dolayı şikayetçi olmadığını ve kızının iftira attığını belirtti. C.A. başka kızların da olduğunu belirterek, sanığın çocukları seven biri olduğunu ve kendisinin asla cinsel amaçlı birini sevdiğini görmediğini; olaya yönelik hiçbir görgüsü olmadığını anlattı. Olay kan dondurdu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.