14 Yıl Boyunca Tecavüze Uğrayıp İntihar Etmişti, Tecavüzcü Yakalandı!

14 Yıl Boyunca Tecavüze Uğrayıp İntihar Etmişti, Tecavüzcü Yakalandı!
Antalya'da henüz 22 yaşında olan Ayşenur Güven'e cinsel saldırıda bulunarak intihar etmesine sebebiyet verdiği suçlamasıyla tekrardan yargılandığı davada 14 yıl hapis cezası alan kadının amcasının oğlu 30 yaşındaki Selahattin Sezer, Alanya'da saklandığı yayla evinde kıskıvrak yakalanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Alanya ilçesinde ikamet eden Ayşenur Güven, çocuk yaşlardan itibaren amcasının oğlu 30 yaşındaki Selahattin Sezer tarafından cinsel saldırıya maruz kaldı.

İlk kez 6 yaşında bu saldırılara uğramaya başlayan Ayşenur Güven, yaşanan bu kabustan kurtulabilmek adına 18 yaşına girer girmez evlendi. 2015 yılında evlenen Ayşenur Güven, kuzeninin cinsel saldırılarından bu yolla da kurtulamadı.

Selahattin Sezer'in elinde video ve fotoğraflar olduğunu söyleyerek tehdit edip şantaj yaptığı Ayşenur Güven,başından geçenleri eşi ve babasına, erkek kardeşi ile dayısına teker teker anlattı. 3 gün sonra ise eşine mektup bırakarak intihar etti.

Aile, Selahattin Sezer hakkında kızlarına taciz ve cinsel istismarda bulunduğu ve intiharına sebebiyet verdiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Tutuklanan 30 yaşındaki şahıs, Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme kararı sonrasında şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Selahattin Sezer'in Alanya kırsalında yer alan Susuz Yaylası'nda bulunan bir evde gizlendiği bilgisine ulaşıldı. Tespitin ardından bu akşam saatlerinde belirlenen adrese baskın düzenlendi ve Selahattin Sezer yakalanarak gözaltına alındı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.