Cinsel İlişki Fantezisi Kanlı Bitti: Sevgilisini Canice Öldürdü!

Cinsel İlişki Fantezisi Kanlı Bitti: Sevgilisini Canice Öldürdü!
8 yıldır birlikte olan nişanlı çift, ilişkilerinde meydana gelen problemler sebebiyle durumun içinden bir türlü çıkamadılar. Nişanlısının oldukça tuhaf fantezisinden bıkan kadın, onu aldattığını da söylemesiyle birlikte sevgilisini canice öldürdü.

Rodrick Deakin - White ve Amy Parsons, 8 yıldır birlikte ikamet ediyordu. Nişanlı olan ve evlilik hazırlıklarını sürdüren çift, Londra'daki evlerinde birlikte yaşayarak evlilil provası yaptılar.

Ancak 38 yaşındaki adamın oldukça tuhaf bir fantezisi bulunuyor. Roderick Deakin-White cinsel ilişki esnasında kadın kıyafetleri ve iç çamaşırları giyiyordu.

Nişanlısı bu duruma uzun süre katlanmaya devam etti ve alışmaya çalıştı. Fakat her ne kadar çabalasa da başaramayarak bu alışkanlığı kabullenemedi.

İlişkisinde oldukça mutsuz olan ve bir çıkış yolu aramaya başlayan 34 yaşındaki kadın, iş yerinden tanıdığı James Saunders ile gizlice görüşmeye başladı.

Roderick, nişanlısı Amy'nin farklı bir ilişkisi öğrendiğinde cinnet getirdi. Eline metal bir çubuk alan Roderick, genç kadını duştayken feci şekilde dövdü ve döverek öldürdü. Genç kadının çenesi yerinden çıktı, dişleri kırıldı, omuz ve kaburgalarında kırıklar oluştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.