Başkan Ercan, çocuklarla çocuk oldu

Başkan Ercan, çocuklarla çocuk oldu
Sincan Belediyesi ara tatilde öğrencilere birbirinden farklı etkinliklere katılma imkanı sunuyor.

 Öğrenciler geleneksel el sanatlarından zekâ oyunlarına kadar çeşitli aktivitelerle tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da Zeytindalı Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Ercan miniklerle tek tek ilgilendi, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ara tatil şenliği, birbirinden farklı etkinliklerle öğrencilerin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Zeytindalı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlere öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Öğrenciler seramikle çeşitli eşyalar yapma fırsatı buldu. Geleneksel el sanatlarımızdan ebru sanatını öğrenme ve deneme fırsatı bulan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Rengarenk ipliklerle bileklik ören öğrenciler, satranç oynayarak tatilin keyfini çıkardı.

Etkinlikler bunlarla sınırlı kalmadı. Filografi yani çivi sanatı ile çeşitli tablolar yapan öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. Dikiş nakışla el emeği ürünler yapan öğrenciler, robotik kodlama eğitimi aldı.

BAŞKAN MURAT ERCAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Öğrencilerle birlikte çeşitli aktivitelere katılan Başkan Ercan, öğrencilerin yaptığı ürünler hakkında bilgi aldı. Miniklerle tek tek ilgilenen Başkan Ercan’a Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz da eşlik etti.

Geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin eğitimine önem veren ve onların boş zamanlarını daha verimli geçirmesi için çeşitli hizmetler sunan Sincan Belediyesi, ara tatilde öğrencilere tiyatro ve sinema izleme fırsatı da sunuyor. Düzenlenen yarışmalara katılarak sürpriz hediyeler kazanma fırsatı bulan öğrencilere çeşitli yiyecekler ikram ediliyor. Tüm bu etkinliklere katılım ise ücretsiz.

 

baskan-ercan-cocuklarla-cocuk-oldu-3-1574320222.jpg

baskan-ercan-cocuklarla-cocuk-oldu-1-1574320214.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.