Gordion AVM’den miniklere ara tatil hediyesi

Gordion AVM’den miniklere ara tatil hediyesi
Gordion AVM, ara tatil döneminde minik ziyaretçileri için çok özel iki ayrı etkinliğe birden ev sahipliği yapıyor.

Çocuklar, ilk kez bir etkinlik alanında bir araya gelen çizgi film kahramanları Paw Patrol ve Ninja Kaplumbağalar ile doyasıya eğlenirken, robotik kodlama seanslarında da LEGO setleriyle, araçlar, dinozorlar ve robotlar yapıyorlar

Ankara'da 150'den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi, 16-24 Kasım ara tatil döneminde küçük ziyaretçileri için dopdolu bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Paw Petrol-Ninja Turtles etkinliği…

4-8 yaş grubu çocuklar, lisanslı karakterler Paw Patrol ve Ninja Turtles etkinliğinde tatilin tadını çıkarıyor. 12:00-20:00 saatleri arasında oyun alanlarında doyasıya eğlenmekle kalmayıp, her gün 3 ayrı seansta da çok sevdikleri Paw Petrol ve Ninja Turtles karakterleriyle tanışma ve fotoğraf çekme fırsatını yakalıyor. Minik ziyaretçiler ayrıca maske atölyesi ve manyetik duvar gibi etkinliklerle de tatilin tadını çıkarıyor.

Lego ve robotlarla hayata bilim kat

Gordion AVM’deki ara tatil etkinlikleri bununla da sınırlı değil. Tatil boyunca Gordi Kids Club’ta, çocukların bilişsel yeteneklerini geliştirmeye yönelik “robotik kodlama” etkinliği düzenleniyor. 6-9 ve 10-12 yaş grubu çocuklar, LEGO Education setleri, akıllı LEGO tuğlaları, sensörler ve motorlar kullanarak, robotlar dinozorlar, hava ve uzay araçları ile sürücüsüz otonom araçlar tasarlayıp inşa ediyor ve kodluyor.

Robotik kodlama etkinliği 14:30-16:00 (6-9 yaş) ve 16:30-18:00 (10-12 yaş) saatlerinde, 2 seans olarak düzenleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.