Keçiören'de emekliler doğa yürüyüşünde

Keçiören'de emekliler doğa yürüyüşünde
Emeklilere yönelik renkli etkinlikler düzenleyerek sosyalleşmelerine vesile olan Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu düzenlediği doğa yürüyüşüyle emeklileri sağlıklı yaşama davet etti.

Emeklilerin sosyo - kültürel hayatlarına yönelik renkli etkinlikler düzenleyen Emekliler Platformunun düzenlediği doğa yürüyüşü ile emekliler hareketli yaşama teşvik edilirken, Bolu Gerede’ye bağlı Cankurtaran mevkiinde gerçekleşen yürüyüş öncesi fiziksel egzersizler de yapıldı.

Doğa ile buluşan emekliler bir yanda bir arada olmanın tadını çıkarırken diğer yandan zengin oksijen kaynağı ve doğal güzelliklerin büyülediği, olağanüstü bir atmosfere sahip ormanlık alanda yürümenin keyfine vardılar. Temiz havanın tadını çıkaran emekliler, doğa yürüyüşlerinin belirli periyotlarda tekrarlanması talebinde bulunarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a teşekkürlerini ilettiler.

Emeklilerin hayatla bağlarını güçlendiren çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Onların hayatlarına küçük dokunuşlar yapmaya; emeklilerimizin emeklilik sonrası süreçte yalnızlık ve boşluk yaşamalarını engellemek için çeşitli projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi.​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.