Sevgilisinin Katlettiği Güleda'nın Babası Sessizliğini Bozdu!

Sevgilisinin Katlettiği Güleda'nın Babası Sessizliğini Bozdu!
Isparta'da 5 yıldır sevgili olduğu cani tarafından vahşice öldürülen henüz 19 yaşındaki Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel sessizliğini bozdu.

Henüz 19 yaşında olan genç kız, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü'nde eğitim görüyordu. Ailesi ise Muğla / Menteşe'de ikamet ediyordu. Sevgilisi olan şahısta yine aynı şehrin aynı ilçesinde ikamet ediyordu.

Güleda, 5 yıllık ayrılıklarını sonlandırma kararı aldı ve Zafer isimli şahıs görüşmek amacıyla Isparta'ya Güleda'nın yanına gitti. İkili arasında kavga çıktı ve Zafer Pehlivan genç kızın boğazını sıkmaya başladı, ardından ise darp etti. Başından darbe alan Güleda, eski sevgilisiyle beraber hastaneye gitti ve tedavi oldu. Kendinden şikayetçi olmadı.

Pazartesi günü, ikili arasında yine kavga çıktı. Fakat gözü dönen cani, bu kez 19 yaşındaki genç kızın ilk olarak boğazını kabloyla sıktı, ardından ölmediğini görünce bıçağı alıp kalbine sapladı. Cinayetin tam 17 saat sürdüğü ortaya çıktı. Zanlının Instagram hesabı üzerinden "Bitti 13:47" paylaşımı ise kan dondurdu.

Kızlarını kaybeden acılı aile yıkıldı. Baba sessizliğini bozdu ve açıklama yaptı.

Devlet memuru olan Cankel, 2 ay önce büyük kızı Seda'yı gelin edip İstanbul'a uğurladığını, şimdi de küçük kızının bir caninin ellerinde hayatını kaybettiğini; sessiz, sakin oldukça iyimser, hiçbir zaman kötü düşünmeyen bir kızı olduğunu anlatan baba "kınalı kuzumdu o benim" derken gözyaşlarını tutamadı. Üzerine titrediği gözünün bebeğinin bir cani tarafından katledilmesini yüreğinin almadığını açıklayan baba "O kadar keşke var ki içimde" dedi.

Güleyda'nın cinayet öncesinde İstanbul'da ablasının yanında bulunduğunu ifade eden Baba, Katil'in Isparta'ya gittiğinde kızının İstanbul'da bulunduğunu söyledi ve keşke ablasının yanında kalsaydı dedi. Katilin Güleda yokken aparta gittiğini ve odasının karanlık olmasıyla birlikte onu beklediğini söyledi

Kızıyla darp edilmesi sonrasında görüştüğünü de ifade eden Cankel, şiddet uygulamış, kızım başından darbe almış dedi. Daha önce de küsüp barıştıklarını anlatan baba, kızının bu kez kesinlikle görüşmeme kararından geri adım atmadığını; şikayetçi olmayacağını söylediğini ufak bir darp olduğunu, işin uzamaması gerektiğini ilettiğini bildirdi.

Tekrar arayıp "şikayetçi ol kızım" dediğini anlatan baba, kendisini dinlemediğini anlattı.

Annesiyle de telefonda görüştüğünü anlatan Baba Cankel, hiçbir şey dememiş dedi. Annesinin sesinden anladığını, bir şey diyecekmiş gibi olduğunu hissettiğini belirterek annesinin sürekli "sanki bana bir şey diyecekti" dediğini anlattı.

Kendilerinin o an o katilin orada olduğunu bilmediklerini ama annelik hissinin çok yoğun olduğunu söyledi ve "Ah keşke bir şey deseydi, geriye sadece keşkeler kaldı" dedi.

Katil Zafer Pehlivan'ın olayın ardından amcasını arayarak kızı öldürdüğünü ve intihar edeceğini söylediğini; intiharı başaramayıp gidip teslim olduğunu; bunun çok büyük bir canilik olduğunu ve en ağır cezayı almasını istediğini belirtti.Ardından ise polisin de ihmali olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.