Instagram Kullanıcıları Dikkat: Bu Hesaplar Tehlike Altında!

Instagram Kullanıcıları Dikkat: Bu Hesaplar Tehlike Altında!
Dünya'daki en popüler sosyal medya uygulamaları arasında ilk sıralarda yer alan Instagram'daki gizli hesaplar büyük tehlike altında.

Daha öncelerde Apple Store'da yer alan Like Patrol isimli bir uygulama kullanıcıların verilerini çalmaktaydı. Like Patrol, Apple Store üzerinden kaldırıldı. Fakat onun yerine yenileri eklendi.

Like Patrol'den çok daha tehlikeli bir uygulama bulunuyor. Bu uygulamanın adı "Ghostly" direkt olarak kullanıcıların her türlü verisini çalıyor. Uygulamayı kullanmadan önce arkadaşlarımızdan herhangi birini bu uygulamaya çağırmayı zorunlu kılmakta.

Bu sistem sayesinde uygulama büyük bir hızla büyüyor. Google Play üzerinden indirilmekte olan uygulama şuan itibarıyla milyonlarca kişi tarafından indirilmiş durumda.

Söz konusu uygulama kişinin özel bilgilerini topluyor. Bu uygulamada vakit geçiren kullanıcıların tamamı her türlü özel bilgisini farketmeden veritabanına kaydediyor.

İlk olarak insanların bilgilerini elde eden söz konusu uygulama, ardından bu veriler kullanılmasın diye kullanıcılardan para istiyor.

Belirtilen rakamı ödemezseniz, verileriniz ifşa ediliyor veya satışa çıkarılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.