Meteorolojiden Önemli Uyarı: İşte o şehirler!

Meteorolojiden Önemli Uyarı: İşte o şehirler!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen son dakika bilgisine göre Ege Kıyıları ve İstanbul başta olmak üzere sırasıyla Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinde bugün sağanak yağış görülecek. Ara ara gök gürültülü sağanak yağışın da yaşanacağı söz konusu şehirlerin haricinde gece saatlerinde İzmir'in ve Muğla'nın batı bölgeleri, Aydın'ın ise kıyı bölgelerinde kuvvetini artıracağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son dakika açıklamasına göre, yarın itibarıyla Türkiye'nin özellikle kuzey bölümlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava etkisini gösterecek. 

Ege'de meydana gelecek olan yağışların, Çanakkale'nin batı bölümünde yer alan ilçelerinde de kuvvetli bir şekilde meydana gelmesi beklendiğinden dolayı ani sel, su baskını ve diğer tüm doğal olaylara karşı vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

İzmir'in batı, Aydın'ın kıyı ve yine Muğla'nın batı bölümlerinde kuvvetli sağanak yağış yaşanacağıyla ilgili AFAD tarafından da uyarı geldi. Yine bu 3 şehirde de yaşanacak her türlü olumsuzluğa karşı vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

Marmara'nın batı bölgesi, Ege kıyıları ve İstanbul, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinde hem sağanak hem de yer yer gök gürültülü sağanak yağış yaşanacağı tahmin ediliyor.

Bu bölgeler haricinde kalan yerlerde ise havanın az bulutlu ve açık geçeceğiyle ilgili tahminler var. Söz konusu yağışların, Ege Kıyıları başta olmak üzere sırasıyla Edirne ve Çanakkale çevreleriyle Antalya'nın doğu kısımlarında yer yer kuvvetli bir şekilde etki göstereceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.