Yenimahalle’nin araçları kışa hazır

Yenimahalle’nin araçları kışa hazır
Yenimahalle Belediyesi, ilçe genelinde kış aylarının sorunsuz geçmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, hazırlıklar kapsamında 15 kar küreme ve tuzlama aracı ile tüm hizmet araçlarını bakımdan geçirdi. Kışlık bakımları yapılan araçların yağı, suyu, filtreleri, bujileri, fren tertibatları, silecekleri, hortumları, akü ve lastikleri kontrol edildi.

Araçlara kış bakımı

Ayrıca karla mücadele araçlarının tuz sericileri ve kar küreme bıçakları bütünüyle bakımdan geçti.

Yoğun kar yağışı alan bölgelerde teknik sıkıntıların yaşanmaması amacıyla araçların elektronik devreleri ve tuz serici aparatlarına da detaylı bakım yapıldı.

“Önceliğimiz vatandaşın güvenliği”

Her kış olduğu gibi bu kış mevsiminde de ilçe sakinlerinin huzuru ve güvenliği için çalışmaların aralıksız süreceğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Kış aylarında vatandaşlarımız evine güvenle ulaşsın diye ekiplerimiz gece gündüz hizmet edecek. Bunun yanında onlarca noktada hazır bekleyen ekiplerimiz olacak, ana yolların yanında sokaklar ve kaldırımlarda da tuzlama çalışması yapılacak. Kış mevsimi boyunca vatandaşa hizmet sunacak araçlarımızı komple bakımdan geçirdik ve herhangi bir aksilik yaşanmaması için belediye olarak aralıksız çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.