PKK'da Tecavüz Dehşeti: Görüntüler Ortaya Çıktı! Küçük Kızlara...

PKK'da Tecavüz Dehşeti: Görüntüler Ortaya Çıktı! Küçük Kızlara...
Terör örgütü PKK'dan kaçıp teslim olan bir kadın terörist, terörist elebaşı Duran Kalkan'ın tecavüzlerini kanıtladı. "Abbas" kod isimli Duran Kalkan'ın tecavüzüne uğrayan kadın, kendisinin çektiği 3 dakika 48 saniye uzunluğu bulunan video kaydını güvenlik güçlerine teslim etti.

Terör örgütü PKK'dan kaçmayı başarıp güvenlik güçlerine teslim olan bir kadın terörist, Kandil'de terörist elebaşı olan Duran Kalkan tarafından tecavüze uğradı. Bu tecavüzü ise kendisinin kaydettiği 3 dakika 48 saniye uzunluğu bulunan videoyla birlikte kanıtladı ve kolluk kuvvetlerimize videoyu teslim etti.

Avukat olma hayali kurarak lise öğrenimini tamamladığını, fakat 3 yıl önce kandırıldıktan sonra dağa kaçırıldığını anlatan Hakkarili F.Ş., kaçırıldığı Kandil'de "Abbas" kod isimli Duran Kalkan tarafından tecavüze uğradığını kendi kaydettiği görüntülerle birlikte kanıtladı.

İki ay önce örgütten kaçmayı başarıp güvenlik güçlerine teslim olan Amara Digor kod adlı F.Ş., yaşadıklarını teker teker anlattı.

Üniversite sınavına hazırlık için para biriktirme amacıyla ev temizliği gibi günlük işlerine gittiği esnada, Iraklı yaşlı bir kadına 10 gün refakatçi kalma karşılığında 2.000 Dolar alacağını öğrendiğini, kandırıldığını; Kandil'e kaçırıldığını söyledi.

Duran Kalkan'ın kendisini Gare kampında yer altında bir mağaraya götürdüğünü ve "tabulaştırdığın zincirleri kırıp seni özgürleştireceğim'" diyerek kendisine tecavüz ettiğini anlattı. O gün itibarıyla tam 3 yıl boyunca bir gün kaçıp, tüm bu yaşananları anlatacağım diyerek yaşadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.