Tüm Gözler Aleyna Tilki'nin Bacaklarında Takılı Kaldı!

Tüm Gözler Aleyna Tilki'nin Bacaklarında Takılı Kaldı!
Katıldığı bir partinin ardından çıkışta objektiflere yakalanan genç şarkıcı Aleyna Tilki, giyim tarzıyla gözleri üzerine dikti. Tilki'nin yırtık çorabı ise görenleri şaşırttı.

Yaptığı her hareket ve paylaşımlarının ardından gündem olmayı başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, dün gece saatlerinde Asmalımescit'te yapılan bir deodorant markasının partisine katılan isimlerdendi.

Parti bittikten sonra mekandan çıkış yaparken objektiflere yakalanan Aleyna Tilki, giyim tarzıyla oldukları dikkat topladı. Partiden gece saatlerinde güneş gözlüğüyle çıkan Tilki, ayaküstü gazeteciler tarafından yöneltilen sorulara cevap verdi. O esnada genç şarkıcının yırtık çorabını görenler bacaklarında takılı kaldı.

Son günlerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, yöneltilen aşk sorusu karşısında sinirini koruyamadı. Davete yakın arkadaşı olan ressam Haluk Akakçe ile birlikte giden Tilki, "Sevgiliniz Kadir Bey size eşlik edecek mi?" sorusuna;  "Şu an anlaştığım yapım şirketinin heyecanını yaşıyorum. Bunu sormak çok hoş olmadı, çok önemli bir anlaşma yaptık. Çok heyecanlıyım"yanıtı verdi.

Tüm Gözler Aleyna Tilki'nin Bacaklarında Takılı Kaldı!

parti-sonrasi-objektiflere-yakalanan-aleyna-tilki-12643036-2909-o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.