Eşini, Baldızını ve Kayınpederini Canice Katletti: Flaş Gelişme!

Eşini, Baldızını ve Kayınpederini Canice Katletti: Flaş Gelişme!
Antalya'da bundan 2 yıl önce eşini, baldızını ve kayınpederini öldürüp, kayınvalidesini de ağır yaralayan 48 yaşındaki Tacit Öz isimli şahsa verilen 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 20 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.

Antalya'da güneş enerjisi ürünleri imalatıyla uğraşan Tacit Öz, 30 yaşındaki eşi Dilem İçoğlu Öz'ü tartışmaları sonrasında baba evine bıraktı. Ardından pişmanlık duyan Öz, defalarca kez kayınpederinin evine gitti fakat eşini göstermediler. 

Öz, 2 Haziran 2018 tarihinde eşiyle barışabilmek adına kayınpederinin evine tekrar gitti. Tacit Öz, eşi, kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızıyla birlikte sitenin bahçesinde bulunan bankta oturdu.

Temmuz ayında boşanma davaları görülecek olan Öz, eşi Dilem ile barışma isteğine ret yanıtı alınca, aile üyelerinin üzerine tabancayla ateş etti. Kayınpeder İçoğlu'da tabancayla damadına karşılık verdi.

Mevlüt İçoğlu ve Demet İçoğlu Akkaya olay yerinde hayata gözlerini yumdu. Dilem İçoğlu Öz ile Aliye İçoğlu ise ağır yaralandı. Kendisi de kayınpederinin tabancasından çıkan kurşunla birlikte yaralanan Tacit Öz, hastanede tedavisinin bitmesiyle birlikte hemen gözaltına alındı. Dilem İçoğlu Öz'de ertesi gün hayata gözlerini yumdu. Tedavisi tamamen sona eren Tacit Öz, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen söz konusu davada sanık Tacit Öz, eşi Dilem İçoğlu Öz, kayınpederi Mevlüt İçoğlu'nu ve baldızı Demet İçoğlu Akkaya'yı tasarlayarak kasten öldürme sçundan 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Tacit Öz, kayınpederini ağır yaraladığı için ömür boyu hapis cezası almıştı fakat yeni bir flaş gelişme yaşandı mahkeme heyeti, bugün son cezayı 20 yıla indirdi. Yani sanık toplamda 3 kez ömür boyu hapis cezası ve 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.