15 Aylık Bebek Korkunç Şekilde Can Verdi!

15 Aylık Bebek Korkunç Şekilde Can Verdi!
Şanlıurfa'da yürek burkan bir olay yaşandı. Annesi mutfakta olduğu esnada su dolu bir kovaya düşen 15 Aylık Nurbanu Kazak isimli küçük bebek, korkunç şekilde hayata gözlerini yumdu.

Şanlıurfa Siverek ilçesinde yapılan iddialara göre 15 aylık olduğu öğrenilen bir bebek su dolu kovaya düştü. Talihsiz bebek doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunmayı başaramadı.

Söz konusu olay ilçenin 12 kilometre uzağında yer alan Karacadağ Kırsal Mahallesi üzerinde gelişti. Edinilen bilgilere göre 15 Aylık Nurbanu Kazak isimli küçük bebek, annesi mutfakta bulunduğu esnada yalnız başına içerideydi. Bu esnada su dolu kovanın içerisine düştü. Bir süre sonra annesi içeriye girdi ve bebeğini kovada görünce hemen çıkarttı.

Annenin çığlıklarıyla birlikte ailenin diğer fertleri hemen toplandı. Hareketsiz kalan bebek için hemen ambulans çağrıldı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler bebeğe yaptığı ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırdı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen bebek hayatını kaybetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.