Flo.com.tr “Efsane İndirim Günleri” başlıyor!

Flo.com.tr “Efsane İndirim Günleri” başlıyor!
Flo.com.tr’de hayata geçecek “Efsane İndirim Günleri” kapsamında uygulanan indirimler ayakkabı alışverişini avantaja çevirecek.

Yılın en sevilen zamanı yaklaşırken, her moda ve tarza uygun modelleri içerisinde barındıran flo.com.tr; 24 Kasım’da başlatacağı “Efsane İndirim Günleri” ile kullanıcılara on binlerce ürün ve yüzlerce markada farklı indirim fırsatları sunacak.

24 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında geçerli olan efsane indirim günlerinde flo.com.tr’de Nike, Lumberjack, Dockers By Gerli, Kinetix, Adidas, Butigo, Polaris, US Polo, Puma, Crocs, Mercedes, Vans, Reebok, Torex, Igor gibi markaların en trend modeller indirimli fiyatlarıyla yer alıyor. Çocukların severek izlediği Mickey Mouse ve Frozen animasyon karakterlerinin lisanslı ayakkabıları da miniklerin beğenisine sunuluyor.

Flo.com.tr ile hızlı ve güvenli alışveriş deneyimi

Yenilenen tasarımı ve altyapısı ile flo.com.tr, kapıda nakit ödeme, internetten mağazalara uzanan teslim ağı ile değişim/iade imkanı da sunuyor. 150 TL üzeri yapılan alışverişerde ücretsiz kargo hizmeti alan müşteriler, taksit seçenekleriyle de bütçelerine uygun ödeme yapabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.